Naturlægemidler behandlinger for bændelorm

June 28


Naturlægemidler behandlinger for bændelorm


Når du er i dit system, kan en bændelorm nå op til 50 meter i længden. Det er muligt at have bændelorm uden oplever nogen symptomer, men hvis orme migrere fra tarmene (hvor de har oprindelse) til andre områder i kroppen, kan de forårsage alvorlige skader på organer og væv, rådgiver Mayo Clinic. Bændelorm diagnose kan indebære fysisk inspektion af afføring for orm segmenter eller levering af en afføringsprøve til laboratorieundersøgelse. Når diagnosticeret, kan du bruge urte behandlinger for at slippe af bændelorm, med lægens godkendelse.

Krydderier

Populær i fødevarer krydderier, hvidløg er en gammel middel mod at dræbe bændelorm. Wellsphere.com rapporterer, at grækere, hinduer og babylonerne er blandt de gamle civilisationer der brugte hvidløg for at slippe af indvoldsorm. Føj frisk hvidløg til din mad eller tage hvidløg olie kapsler som anbefalet på pakken.

Den "Gale Encyclopedia of Alternative Medicine" rapporterer, at yderligere urte krydderier kan være gavnlige i at ødelægge bændelorm i tarmen. Disse omfatter nelliker, ingefær, appelsinskal, løg, salvie og fennikel. Tilføj disse urter til dine fødevarer til at bekæmpe igangværende angreb og for at forhindre tilbagevendende bændelorm infektioner.

Urtete / kosttilskud

Nogle urter er ikke egnet til aromatisering fødevarer, men de kan stadig være fordelagtigt at dræbe bændelorm. De fleste af disse urter er tilgængelige fra helsekost butikker i te form eller som kosttilskud. Følg producentens doseringsanvisninger. Selv om Food and Drug Administration (FDA), ikke i udstrakt grad tester mest naturlægemidler, kan nogle indeholder stoffer med bivirkninger, især hvis du har allergi, eller hvis du i øjeblikket tager medicin. Kontakt en certificeret herbalist eller en læge af naturopati før overskridelse af den anbefalede dosis på enhver urtemedicin og stop brugen, hvis du oplever bivirkninger.

Blandt de urtete og kosttilskud, som kan dræbe bændelorm, "Gale" lister bayberry bark, sort valnød bark, goldenseal, citrin, butternut rod bark, Palmarosa, rejnfan, malurt, træ betony og pinkroot.

Expellant

Efter tre eller fire dage for at bruge urte-behandlinger til at dræbe bændelorm i tarmen, kan din herbalist anbefale en udstødning til at skylle de døde parasitter fra dit system. Saften fra aloe vera plante kan producere en afførende virkning, hjælper dig tømme dine tarme og kolon, sammen med de døde bændelorm. Sveskejuice kan have en lignende effekt.

Hvis du er gravid, skal du ikke bruge naturlægemidler til at dræbe eller at udvise bændelorm uden lægens godkendelse. Desuden, hvis de bændelorm har migreret til andre områder i kroppen, naturlægemidler kan ikke være effektiv og bør du søge læge.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com