Hvad er årsagerne til Bipolar Mania?

June 13


Hvad er årsagerne til Bipolar Mania?


Dem, der lider af bipolar mani (også kendt som manio-depressiv sygdom) erfaring op- og nedture humør, aktivitetsniveau og evne til at fungere. Hjernen lidelse tendens til at vise symptomer på alvorlige op-og nedture i teen eller unge voksne år, ifølge National Institute of Mental Health (NIMH). Årsagerne til bipolar mani er ikke helt kendt, men eksperter liste nogle risikofaktorer og foreninger, der kan hjælpe med at forklare, hvorfor nogle mennesker bliver bipolar.

Genetik

Bipolar lidelse synes at være mere almindelige i familiens grupperinger. På grund af delte genetiske strukturer, NIMH hedder du er mere tilbøjelige til at lide bipolar lidelse, hvis et familiemedlem har også den sygdom. Den NIMH hedder et barn med enten søskende eller forældre med bipolar lidelse er fire til seks gange større sandsynlighed for at udvikle mani end et barn uden familie link til uorden.

Hjernens struktur

Mennesker diagnosticeret med bipolar lidelse har en tendens til at have lignende hjernens struktur anomalier. Brain imaging diagnostiske værktøjer som funktionel magnetisk resonans (fMRI) og positron emissions tomografi (PET) har vist ligheder blandt bipolar lidelse patienter samt forskelle fra normale hjerne strukturer ifølge NIMH. Der kan være fælles mønstre af hjernens udvikling hos patienter, der lider af ustabile humør lidelser som bipolar disorderr.

Neurokemiske Faktorer

Neurokemiske faktorer kan resultere i bipolar lidelse. Lidelsen er dybest set en biologisk sygdom, der påvirker visse områder af hjernen på grund af kemiske signalstoffer som noradrenalin og serotonin, ifølge Steve Bressert, Ph.D. af Psych Central. Bressert siger biologisk lidelse kan være sovende i hjernen og blive udløst af en ekstern katalysator, såsom en psykologisk stressfaktor.

Miljøfaktorer

En akut ændring i sundheden kan bringe på bipolar lidelse. Misbruger alkohol eller narkotika kan bringe på lidelsen. Dr. Bressert, at selv en hormonelle forandringer kan udløse en bipolar mani i en person, der har den slumrende biologisk tendens.

Medicin

Medikamenter såsom antidepressiva kan fremkalde den maniske fase af en bipolær lidelse hos dem, der har tendens til at være modtagelige for den sygdom. Selv over-the-counter koldt medicin og appetitnedsættende midler kan forårsage en manisk episode i dem, der har bipolar lidelse tendens ifølge Dr. Bressert. Skjoldbruskkirtel medicin og for meget koffein kan også forårsage en manisk reaktion.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com