Sådan fjernes Endetarmsåbning Hair

June 8


Sådan fjernes Endetarmsåbning Hair


Den perianale område er beliggende omkring anus og kan omfatte mellemkødet, strimlen af ​​huden mellem anus og kønsdelene. Hår vækst på dette område er naturligt, men kan fjernes af kosmetiske årsager. Barbering af perianal anbefales ikke på grund af risiko for nedskæringer og infektion. Voks er den nemmeste og sikreste metode til at fjerne hår omkring anus derhjemme, og resultaterne af voksning typisk fra tre til seks uger i henhold til Nemours Foundation.

Trin 1

Vask dit perianal område grundigt med varmt vand og en mild sæbe. Et stort antal bakterier tendens til at opholde sig i området, hvilket gør risikoen for smitte fra knuste eller irriteret hud høj.

Trin 2

Læg dig ned på ryggen med et spejl placeret i nærheden af ​​dine fødder, eller squat i et spejl til at forbedre din evne til at se området. Du bliver nødt til at se hele regionen til at komme voksen ordentligt.

Trin 3

Trim dit perianal hår til omkring 1/4 inch med en saks, hvis det er længere end 1/2 tomme. Dette vil gøre hårfjerning nemmere og kan nedsætte dit ubehag under voksning. Ifølge Nemours Foundation, voksbehandling er mest effektiv på hår, der er mindst 1/4 tomme som kortere hår ikke kan klæbe til voks til fjernelse.

Trin 4

Brug din venstre hånd til at trække huden på den ene side af din anus stram, og derefter sprede ikke-varme voks på området ved hjælp af højre hånd og stokken eller applikator inkluderet med produktet.

Trin 5

Tryk kluden stribe mod voks og gnid din hånd frem og tilbage over striben, indtil den sikkert klæber til dit hår og hud. Hvis der ikke klud strimler blev leveret sammen med voksning kit, kan du købe dem på de fleste apoteker og skønhed levering butikker.

Trin 6

Tag den ene ende af kluden strimler og hurtigt trække det mod den modsatte ende af strimlen. Hold strimlen så tæt på kroppen som muligt på alle tidspunkter. Trække strimlen væk fra kroppen, såsom i en 90 graders vinkel, vil øge smerte og inflammation.

Trin 7

Gentag denne proces på den anden side af din anus og på alle resterende hår. Voks ikke over det samme område to gange i den samme dag.

Trin 8

Fjern eventuelle resterende voks ved opblødning et stykke vat i baby olie og tørre den på tværs af din hud. Vokset bør komme væk nemt.

Trin 9

Påfør en voksbehandling gel eller fugtgivende salve til din hud til at hjælpe med at forhindre tørhed og indgroede hår. Aloe vera gel er også anvendelig til beroligende huden og forhindre barbering, forklarer Palo Alto Medical Foundation.

Tips

  • Elektrolyse og laser hårfjerning tilbyde mere permanente metoder til at fjerne perianal hår. Imidlertid kan disse procedurer være dyrt og smertefuldt.

Du skal bruge

  • Varmt vand
  • Sæbe
  • Bærbar spejl
  • Skarp saks
  • No-varme hjem voksning kit
  • Bomuld bolde
  • Babyolie
  • Voks gel
  • Aloe vera

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com