Kan spædbørn har øreinfektioner Uden Fever?

June 23


Kan spædbørn har øreinfektioner Uden Fever?


Et spædbarn med ørepine kan være alarmerende for forældre. Men hvis barnet ikke har feber, kan du spekulerer på, om det er en øre infektion. Der findes to forskellige typer af øre infektion: otitis media og otitis externa. Otitis media er normalt ledsaget af høj feber. Så hvis dit barn ikke har feber, er det usandsynligt, at han har denne form for øre infektion. Dog kan et barn ikke har feber med otitis extera, som også kaldes "svømmere øre."

Årsager

Svømmer øre er normalt forårsaget af bakterier, der findes i vand og jord. De ydre øregange har forsvar, der holder øret rent og afværge infektion. Men hvis dit spædbarn oplever kraftig sved, det skaber et varmt miljø, øget risiko for infektion i øret. Også, hvis dit spædbarn øre bliver ridset med et stykke vat eller finger, kan huden pauser og bakterievækst forekomme.

Behandling

Hvis du tror, ​​dit barn har en øre infektion, kontakte sin læge. Han vil bekræfte diagnosen og ordinere eardrops. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​øreinfektion, kan han ordinere en sur opløsning, steroid eller svampedræbende medicin. Følg lægens anvisninger for forvaltningen af ​​de øredråber. Dit spædbarn kan ikke lide de øredråber, så du kan få brug for hjælp og holdt hende.

Forebyggelse

Forebygge fremtidige øreinfektioner i dit barn ved at holde hans ører tør efter svømning eller badning. Tør det ydre øre, ved hjælp af et håndklæde eller en klud. Du kan også hjælpe dit barn tip hovedet til siden, så øre væsker til at dræne. Også rense din spædbarn ører omhyggeligt for at undgå at bryde huden.

Medical Care

Svømmer øre ikke forsvinder som regel af sig selv. Uden behandling, kan infektionen forværres eller spredes. Hvis dit barn trækker på hendes ansigt, hals eller på siden af ​​hovedet, søge lægehjælp. Også, hvis hun har hævelse af det ydre øre eller lymfeknude hævelse, besøg på skadestuen. I tvivlstilfælde, altid kontakte din læge om en potentiel øre infektion. Når venstre ubehandlet, kan det resultere i at høre spørgsmål.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com