Liste over DMSO Behandlinger

May 6

Dimethylsulfoxid (DMSO) er et kommercielt opløsningsmiddel, der har været i brug siden 1953. Dr. Stanley W. Jacob fra University of Oregon Medical School introducerede DMSO til det medicinske samfund i 1963, mens han undersøger dets anvendelse som konserveringsmiddel for organer. DMSO er godkendt til stofbrug i mennesker i mere end 125 lande verden over. I USA har imidlertid den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) godkendt DMSO til human brug til behandling af interstitiel cystitis (blærebetændelse), og som konserveringsmiddel for organer til transplantation.

Interstitiel cystitis

DMSO er et almindeligt ordineret intravesikal behandling for interstitiel cystitis (betændt blære). Ifølge en rapport i tidsskriftet 2001 "American Family Physician" intravesikal behandling indebærer administration af DMSO direkte ind i blæren gennem et kateter. Behandling intervaller er 1 til 2 uger, og 4-8 behandlinger er påkrævet. Ved afslutningen af ​​denne behandling, er nogle patienter fri for symptomer. Hos andre patienter, symptomer vender tilbage og lægen skal administrere DMSO hver 4 til 6 uger. Det er ikke nødvendigt at bedøve patienten for denne behandling, og det finder sted i lægens kontor.

Slidgigt

Osteoarthritis (OA) er en almindelig degenerativ sygdom karakteriseret ved beskadigelse af ledbrusk, den glatte hvide væv, der dækker enderne af knogler, der kommer sammen på et fælles. I en undersøgelse offentliggjort i 2008 i "Expert udtalelse om Farmakoterapi," DMSO er beskrevet som en komponent i topisk behandling af slidgigt i knæet. Den opløsning, der anvendes til behandling indeholder recepten NSAID (NSAID) diclofenac-natrium som aktiv ingrediens blandet med DMSO, der fungerer som en transport agent fremme en effektiv passage af diclofenac natrium gennem huden. Kutan diclofenac opløsning påføres på huden over knæet lettet symptomer på slidgigt lige så godt som oral diclofenac, hvilket kan forårsage gastrointestinale forstyrrelser og andre systemiske problemer.

Fælles Smerter i Heste

I 1970 godkendte FDA DMSO som en behandling for hunde og heste. DMSO hurtigt trænger ind i huden af ​​dyret. Dyrlæger bruger DMSO alene eller i kombination med et andet stof ved at gnide den direkte på huden af ​​dyret. Denne behandling er effektiv til lindring af ledsmerter og inflammation hos heste, og har lav toksicitet.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com