Er Pasteurisering Honey Tag Antioxidanter?

May 19


Er Pasteurisering Honey Tag Antioxidanter?


Honning er den søde væske produceret af honningbier fra nektar af blomster. Honning er rig på antioxidanter, fordi blomsterne, hvorfra nektar er indsamlet har plante antioxidanter. Menneskelig dokumentation om virkningerne af honning antioxidanter er begrænset, selv om de kan have antibakterielle, antivirale, anti-inflammatoriske aktioner. Pasteurisering af honning, kan dog ændre sit indhold af antioxidanter.

Honning Antioxidanter

Honning har en blanding af forskellige antioxidantforbindelser kaldet polyphenoler. Disse omfatter primært quercetin, kaempferol, luteolin, apigenin, glangin og chrysin, blandt andre. Den antioxidant indhold afhænger af flere faktorer; arter af bier, plantesorter, sæson, miljø og forarbejdningsmetoder. Afhængigt af honning, kan antioxidanten indhold spænder fra så lidt som 56 til så meget som 500 milligram af antioxidanter per kilogram af honning. Boghvede honning, hvilket er en høj antioxidant række honning, har tilsvarende mængder af antioxidanter per gram som frugt og grøntsager, men portionsstørrelse er meget mindre.

Pasteurisering

Honning sælges enten rå eller pasteuriseret. Det pasteuriseres både for at forhindre uønsket honning krystal dannelse og at ødelægge skadelige mikroorganismer. Under pasteurisering varmen forårsager en type bruning benævnt Maillard-reaktionen. De sukker i honning - fruktose og glukose - binder til gratis proteiner og danner brun-farvede pigmenter kaldet Maillard reaktionsprodukter. Denne proces medfører tab i mængden af ​​naturlig honning antioxidanter som Maillard reaktionsprodukter form.

Antioxidant kapacitet

I 2004 X.-H. Wang fra University of Illinois og andre. undersøgt effekten af ​​varmebehandling på antioxidanter i boghvede og kløver honning. Pasteurisering havde ingen virkning på den antioxidant kapacitet --the evne til at beskytte mod oxidation - af kløver honning. Men pasteurisering faldt antioxidant kapacitet af boghvede honning med ca. en tredjedel sammenlignet med rå boghvede honning. Efter seks måneders opbevaring, antioxidant kapacitet rå og pasteuriseret boghvede honning var ens. Den antioxidant tab, der opstår under honning opbevaring sandsynligvis sker hovedsageligt inden for de første seks måneder, så først for nylig produceret boghvede honning muligvis ville have højere antioxidant niveauer.

Antioxidant profil

Ændringerne i antioxidant kapacitet af honning under forarbejdningen skyldtes ændringer i antioxidant profil eller koncentrationerne af de forskellige antioxidanter. Det kan være fordi forskellige antioxidant strukturer nedbrydes mindre under pasteurisering. For eksempel pasteurisering øgede niveauer af quercetin og galangin antioxidanter i kløver honning og samtidig reducere mængden af ​​galangin i boghvede honning.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com