Hvordan virker Tamoxifen Arbejde i behandling brystkræft?

May 23


Hvordan virker Tamoxifen Arbejde i behandling brystkræft?

Oversigt


Hvordan virker Tamoxifen Arbejde i behandling brystkræft?


Tamoxifen er en medicin, som anvendes til behandling af brystkræft og mindske risikoen for tilbagefald til mænd og kvinder. Tamoxifen reducerer også risikoen for at få brystkræft og anvendes som et forebyggende medicin til dem øget risiko.

Breast Cancer Prevention Trial studerede sunde deltagere øget risiko for at udvikle brystkræft og fandt, at tamoxifen reducerede forekomsten af ​​invasiv brystkræft med 49 procent. En syv-års opfølgning til den oprindelige BCPT - "Aktuel status for National Kirurgisk Adjuverende bryst og tarm Project P-1 studiet," udgivet i Journal of National Cancer Institute i november 2005 - bekræftede, at tamoxifen reducerede risiko for at udvikle invasiv brystkræft hos raske præ- og postmenopausale patienter med næsten 50 procent.

Som en behandling, der tamoxifen bruges sammen med andre foranstaltninger, herunder kirurgi og kemoterapi.

Østrogenreceptorer og brystkræft

Næsten to tredjedele af brystkræft væv har receptorer, som stimuleres af østrogen og omtales som østrogen-receptor positive tumorer. Når østrogen binder til brystvæv receptor, sender et signal til duktale celler til at opdele og vokse. Sunde celler har mekanismer til at styre deres vækst. Kræftceller vokser ud af kontrol på grund af mutationer i deres DNA, og ER + tumorer, østrogen signalerer cancercellerne at vokse.

Selektive østrogenreceptormodulatorer


Hvordan virker Tamoxifen Arbejde i behandling brystkræft?


Tamoxifen er en selektiv østrogen-receptor modulator. SERM'er tillægger østrogenreceptorer, som er placeret på celler i hele kroppen og enten blok eller stimulerer dem. I brystvæv, tamoxifen tillægger estrogenreceptoren og er inaktiv. Det forhindrer cirkulerende østrogen, som vil stimulere brystvæv at vokse fra binding til receptoren. Tamoxifen anvendes efter indledende behandling af brystkræft. Det forhindrer det gentager sig i samme bryst og i at opstå i det sunde bryst.

Ved binding til østrogenreceptoren, tamoxifen holder receptoren besat og østrogen kan ikke vedhæfte til det og signalere cellevækst. Tamoxifen er inaktiv i brystvæv. Tænk på det som en baseball handske, der allerede har en bold i det; handsken kan ikke fange en anden bold.

Længde af behandling

Tamoxifen er ordineret til fem år i passende patienter til behandling ER + tumorer og som en forebyggende i højrisikopatienter. Undersøgelser i gang for at se, om der er nogen fordel for længere brug. Som med enhver medicin, der er bivirkninger og risici med tamoxifen. og disse undersøgelser vil hjælpe med at afgøre, om fordelene ved længerevarende behandling opvejer risiciene.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com