Hvad er fordelene af aminosyrer i Højde Vækst?

May 5


Hvad er fordelene af aminosyrer i Højde Vækst?


Aminosyrer er byggestenene i protein, og er afgørende for mange mekanismer i kroppen. De kan også ses som byggesten i knogler, væv, led og hud. Flere af de aminosyrer er vigtige i korrekt højde og vægt vækst; L-arginin, L-lysin og L-ornithin, navnlig er blevet forbundet med øget vækst i kroppen.

Selv om visse aminosyrer stimulerer humant væksthormon, er der ikke meget dokumentation for, at de kan stimulere øget højde eller større muskler hos voksne. Arbejde med en sundhedspleje udbyder til at fastslå behovet for tilskud af aminosyrer til enten børn eller voksne.

L-arginin

I bogen "The Healing næringsstoffer i: Fakta, resultater, og ny forskning om aminosyrer," forfatterne Eric R. Braverman, Carl Curt Pfeiffer, Kenneth Blum og Richard Smayda diskutere forskningsresultater, at L-arginin udgivelser væksthormon hos børn, der er korte i statur. De noterer denne handling sker via aminosyrerne stimulerer væksten af ​​knogler og brusk systemer og opbevaring af aminosyrer, der udgør protein, sammen med udgivelsen af ​​fedtsyrer fra væv. L-arginin findes i nødder, kød, fisk og skaldyr, sojabønner, kikærter og chokolade.

Må ikke supplere med L-arginin med mindre arbejde tæt sammen med din læge.

L-lysin

Den essentielle aminosyre L-lysin er også spiller en central rolle i væksten. The University of Maryland Medical Center hjemmeside konstaterer, at lysin, ved at hjælpe kroppen til at optage kalk og være en indviklet del i dannelsen af ​​kollagen findes i knogler, hud, sener og brusk, hjælper med korrekt vækst. Lysin kan findes i høj-protein fødevarer såsom kød, bønner, nødder, æg og spirulina.

Det skal bemærkes, at høje niveauer af arginin i kroppen kan sænke lysinniveauer, som de deler fælles veje i kroppen. Arbejde med en praktiserende læge, der forstår virkningerne af aminosyre tilskud før du tilføjer lysin til din regime.

L-ornithin

L-ornithin kan også være nyttige, når det kommer til vækst i kroppen. Phyllis Balch, i sin bog, "Prescription for Nutritional Healing," bemærker, at ornithin bidrager til at fremme frigivelsen af ​​væksthormon. Arginin undertiden konverterer til ornithin i kroppen, og i henhold til "The Healing næringsstoffer i" af Eric Braverman, kan det være klogere at supplere direkte med ornithin, da det er mere let absorberes end arginin.

Check med en uddannet læge, før supplere med ornithin.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com