DMSO for knæskader

May 5


DMSO for knæskader


Dimethylsulfoxid eller DMSO, trådte den medicinske scene i 1960'erne, da Dr. Stanley Jacob begyndte at undersøge påstande om medicinske egenskaber. Tidligere kun kendt som et industrielt opløsningsmiddel dannes ved fremstilling af papir, blev DMSO fundet at beskytte celler fra at fryse skader, og andre sundhedsmæssige fordele forekom sandsynligt. Forskning blev alle, men afbrudt på grund af bekymringer over bivirkninger, og DMSO er forblevet en alternativ behandling lige siden. Det betyder imidlertid kræve en loyal tilhængerskare i området.

Tidlig Renter

I 1966, da opmærksomhed var bare vende sig til DMSO som en medicin, "Canadian Journal of Comparative Medicine og veterinærvidenskab" offentliggjort resultaterne af en undersøgelse af DMSO, der fandt det var effektivt til behandling af muskel- og klager. I alt 437 af de 548 patienter, der blev behandlet rapporteret "utvetydig forbedringer," med patienter med akut traume mærke forbedring 93 procent af tiden. Patienter med reumatoid artrit blev hjulpet i de tidligere stadier af sygdommen, og de der havde kronisk bursitis oplevet en 25 procent reduktion i calcium.

Negative effekter

Den tidlige reasearch i DMSO blev afbrudt på grund af bivirkninger forbundet med internt brug, men lokal anvendelse stillet nogle problemer. Patienterne rapporterede irritation på påføringsstedet, som blev temmelig alvorlig hos patienter med slidgigt. Fordi DMSO faktisk absorberer ind i blodbanen gennem huden, systemiske virkninger som træthed, nedsat blodpladetælling og ændrede blodenzymer blev bemærket selv med topisk påføring.

Moderne brug

Mulige bivirkninger til side, har DMSO fået en ganske følgende til behandling muskuloskeletale skader, og en knæskade sikkert falder i denne gruppe. Illinois læge Ross Hauser bemærker, at det kan lindre smerte og hævelse snart efter anvendelse, især når de anvendes i forbindelse med et Arnica creme. Det er vigtigt at bemærke, selv om, at DMSO ikke er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration til topisk anvendelse i human medicin, selv om det har været et populært, godkendt veterinær liniment siden 1970'erne. Den eneste godkendte human brug for DMSO er som en behandling for interstitial cystitis, en type blære infektion.

Din knæskade

For en knæskade, behandling afhænger af typen og sværhedsgraden. Hvis du ikke kan sætte nogen vægt på benskade eller hvis det bløder, hævede eller misfarvet, søge lægehjælp. Hvis skaden er mild nok, at hjemmeplejen ville være tilstrækkelig, er der masser af præparater til rådighed, der har bevist igen og igen at være mere effektiv og mere sikker end DMSO. Hvis du gerne vil prøve DMSO, konsultere din læge først - hun kan give brugsanvisning særlige for din sag, eller hun kan anbefale en anden behandling.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com