DMSO for Nail Fungus

May 5


DMSO for Nail Fungus


DMSO, eller dimethylsulfoxid, er en naturlig biprodukt af træindustrien. Det er en farveløs væske afledt fra lignin, som er det materiale, der binder cellerne af træer. DMSO er velundersøgte og har vist sig at være ikke-toksiske, men det er kontroversielt, fordi nogle behandlere anbefaler det til behandling af alvorlige sygdomme, såsom cancer. Selvom det ikke er godkendt til behandling af cancer, DMSO displays gennemtrængende egenskaber, der kan være nyttige til behandling af neglesvamp. Rådfør dig med din læge, før at kombinere DMSO med andre lægemidler eller anti-svampe applikationer.

DMSO Egenskaber

DMSO er blevet anvendt som et kommercielt opløsningsmiddel siden begyndelsen af ​​1950'erne, da det opløses materiale godt. Ifølge "menneskelige biokemi og sygdom," DMSO blev først undersøgt som en potentiel sundhedsrisiko retsmiddel i 1961, da Dr. Stanley Jacob, en organtransplantation specialist, opdagede, at det trænger ind i huden, membraner og andre bindevæv hurtigt og dybt uden at beskadige den. Dr. Jacob efterhånden opdaget, at en 70 til 90 procent opløsning af DMSO fungerer bedst, og han ofte blandede den med naturlægemidler og lægemidler til at hjælpe drive dem dybere ind i kroppen, hvor de kunne nå infektioner. Ud over sin gennemtrængende evne, viser DMSO anti-inflammatorisk, antioxidant og analgetiske egenskaber. Tusindvis af undersøgelser er blevet gennemført på DMSO, og det blev til sidst godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration til brug som en organtransplantation konserveringsmiddel og for interstitiel cystitis, en blære sygdom, som nævnt i "Medical Herbalism."

Nail Fungus

Svampeinfektion af dine tånegle eller fingernegle kaldes onychomycosis, der forårsager gul eller brun søm misfarvning og skader. Nail svamp, som er almindeligt forårsaget af Candida arter, kan gøre dine negle tyk, smuldrende og tilbøjelige til at bryde. Når svampen får i dine neglelejerne kan det være meget vanskeligt at behandle, fordi det penetrerer vævet dybt. Anti-fungal medicin kan indtages oralt eller påføres som salver, men de skal anvendes konsekvent i mange uger for at være effektive, og langvarig brug af et lægemiddel kan føre til bivirkninger. Mange naturlige naturlægemidler vise anti-svampe egenskaber, men de ofte ikke kan trænge dine negle senge til at dræbe alle af svampen.

DMSO og svamp

DMSO er ikke anerkendt som en anti-svampe, men det kan kombineres med anti-svampe kemikalier eller naturlægemidler til at køre dem gennem dine negle senge til hvor svampen er prolifererende og ødelægge væv. Ifølge "The New Healing Urter" tea tree olie, pebermynteolie, kamfer, aloe vera, hvidløg og olie af oregano er alle naturlige anti-fungals, der kan sikkert kombineret med DMSO. Typisk er en 70 til 90 procent opløsning af DMSO anvendt lige efter påføring af urtemedicin. DMSO sælges i flasker eller praktiske roll-ons.

Bivirkninger

Moderat brug af DMSO kan forårsage en ulige lugt, der ligner hvidløg, at komme fra din mund og hud kort efter brug. Dette kan være uønsket for nogle, selv om det forsvinder i en dag eller deromkring af afbrydelse af behandling. DMSO forstærker også styrken af ​​mange medikamenter, så du skal være meget forsigtige med at blande det med nogen farmaceutiske, især blodtryksmedicin. Rådfør dig med din praktiserende læge, før du bruger nogen DMSO produkter.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com