Depression Symptomer i teenagepiger

May 17


Depression Symptomer i teenagepiger


Depression kan påvirke folk i alle aldre. Men de mest udsatte er børn og teenagere, især teenagepiger. Tilstrømningen af ​​hormoner, der raser gennem deres systemer, og den nye interesse for det modsatte køn kan bidrage til udviklingen af ​​depression i en teenagepige. Selvom symptomerne på depression kan være svært at skelne mellem de normale humørsvingninger af en teenager, der er et par symptomer, der nødvendiggør opmærksomhed.

Kronisk Sadness

Tristhed kan ikke relateres til en nylig livsændrende begivenhed såsom et dødsfald kan indikere depression i en teenagepige. Selv om det er normalt for en pige at opleve triste øjeblikke, når oplever hormon ændringer i forbindelse med puberteten, når der er mere trist dage end behagelige dem, dette en advarsel om noget mere alvorligt.

Håbløshed

En deprimeret person kan udtrykke, at der ikke er grund til at forsøge at fuldføre en bestemt opgave eller endda komme ud af sengen. For hende, vil ikke noget, som hun gør resultere i noget positivt, så hvorfor skulle hun selv prøve. Denne sindstilstand kan føre til depression, eller værre, selvmord.

Vrede og irritabilitet

Tilsæt stress i hverdagen til de hormonelle forandringer, at en teenagepige opretholder og du har en opskrift på katastrofe. Selvom vrede og irritabilitet er normale i løbet af teenageårene, HelpGuide.org hedder det kan også indikere en mere alvorlig sag, især når parret med andre advarselstegn.

Tilbagetrækning fra kære

Selv venner kommer og går nemt i en teenager liv, kan den pludselige tilbagetrækning fra nære venner indikere en meget dybere problem. Deprimerede teenagere også tendens til at undgå familie.

Tab af Renter

Hobby og aktiviteter såsom indkøb, juble førende eller dating alle spiller en vigtig rolle i livet for en teenagepige. Hvis en teen pige er dybt involveret og virkelig nyder aktiviteten, så afsluttes uden årsag, lad ikke rentetab gå ubemærket hen. At miste interesse i foretrukne aktiviteter og fritidsinteresser betragtes som en depression symptom og opfordrer til eksperthjælp.

Ændringer i spise og sove

Spise og sove mere eller mindre end normalt kan skyldes andet end depression årsager: stress, en spiseforstyrrelse, eller graviditet. Dog bør pludselige forandringer, der varer mere end et par dage indberettes til teen læge.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com