Hvad er acetyl-L-carnitin Arginate?

May 25

Acetyl L-carnitin arginat er en aminosyre, der hjælper din krop producere energi. Ifølge "brugervejledning til Carnitin og acetyl-L-carnitin," ALCAR specifikt understøtter hjerte og hjernens funktion, muskelbevægelser, og forskellige organ processer. Derudover ALCAR har stærk antioxidant og neurobeskyttende egenskaber, der hjælper med at beskytte dine hjerneceller mod nedbrydning. Som supplement kan ALCAR have en stimulerende virkning, så du skal altid starte med en lille dosis for at se, hvordan din krop reagerer. Som stimulerende sundhed supplement, bør du også rådføre sig med en læge, før der træffes ALCAR.

Hvordan virker ALCAR arbejde?

ALCAR krydser blod-hjerne-barrieren, hvilket betyder, at tillægget vil påvirke din hjerne blodcirkulationen. Derfor ALCAR har umiddelbar virkning som en antioxidant. Ifølge "Brugervejledning til Carnitin og acetyl-L-carnitin," ALCAR kan også have nogle fordele i behandlingen af ​​Parkinsons sygdom og behandling af patienter med vedvarende perifer nerveskade. ALCAR understøtter også sperm motilitet, din sæd evne til at bevæge sig. Jo mere aktiv din sæd, jo større er chancen for en vellykket reproduktion.

Fordele

Ifølge "Brugervejledning til Carnitin og acetyl-L-carnitin," den mest fysisk mærkbar fordel ved ALCAR er den øgede opmærksomhed og mental klarhed, at tillægget giver. Personer, der bruger alkohol og tage ALCAR kosttilskud rapporterer en dramatisk stigning i hukommelsen i perioder med at drikke. Endvidere type 2 diabetikere, der tager ALCAR kosttilskud rapporterer reduktion af nervesmerter eller neuropati forårsaget af diabetes. Desuden kan ALCAR mindske smerter og standse progression af peyronies sygdom, en bindevæv af det bløde væv i penis.

Dosering

På grund af de stimulerende virkninger af ALCAR, vil bestemme din optimale dosis afhænger af din krops reaktion på tillægget. Som en sundheds-supplement, har Food and Drug Administration ikke er etableret en anbefalede dosis, og dosis anbefales af fabrikanter kan give utilsigtede bivirkninger i mange enkeltpersoner. Bivirkninger forbundet med brugen af ​​ALCAR omfatter en nervøs fældning, angst, nervøsitet og søvnløshed. Ifølge "The Sinatra Løsning: New Hope til forebyggelse og behandling hjertesygdomme", skal du starte med en 100 g dosis ALCAR og gradvist øge doseringen i intervaller 100 g efter behov.

Forholdsregler

Du bør ikke tage ALCAR hvis du er gravid eller ammer. Desuden bør du ikke tage dette supplement, hvis du har en underaktiv skjoldbruskkirtlen. ALCAR kan også forårsage beslaglæggelse hos personer med en historie om at have anfald. Hvis du tager medicin warfarin, et lægemiddel, der anvendes til at bremse blodpropper, bør du undgå at tage dette supplement som ALCAR kan øge effekten af ​​denne medicin og øge chancen for blødning og blå mærker.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com