Er DMSO Affect tendonitis?

May 5


Er DMSO Affect tendonitis?


Tendinitis er betændelse i det bløde væv omkring muskler og knogler, mest almindeligt omkring albuer, håndled og hæle. Mennesker med tendinitis normalt rapportere hævelse, ømhed, rødme og skarp smerte i det berørte område. Dimethylsulfoxid eller DMSO, et kemisk biprodukt af træmasse, kan bidrage til at behandle symptomer på tendinitis. Vær sikker på at tale med din læge, før du begynder at tage en DMSO supplement for tendinitis.

Klinisk evidens

Effektiviteten af ​​DMSO for tendinitis blev undersøgt af forskere i midten af ​​1960'erne og begyndelsen af ​​1970'erne. The University of Michigan Health System rapporterer, at to indledende og to dobbelt-blind forsøg fundet DMSO at være effektiv i behandling af symptomer forbundet med tendinitis. Men en anden dobbelt-blind undersøgelse, offentliggjort i 1981 i "Medicin og videnskab i sport og motion," viste, at tendinitis patienter behandlet med 70 procent vandig opløsning ikke modtog nogen mere gavn end patienter, der fik 5 procent DMSO vandig placebo løsning.

Behandling

Som et anti-inflammatorisk, kan DMSO anvendes topisk til at reducere hævelse og smerte i tendinitis. En dobbelt-blind undersøgelse offentliggjort af en tysk forskergruppe i 1994 fandt, at topisk anvendelse af 10 procent DMSO gel tre gange om dagen på albuen og skulderen af ​​patienter med tendinitis betydeligt reduceret smerte og inflammation i leddene. Undersøgelsen involverede 77 frivillige og en behandling på 14 døgn. Ifølge forskerne blev smerter bevægelighed og mobilitet i leddene væsentligt forbedret efter tre og syv dages behandling hhv.

Bivirkninger

På tidspunktet for offentliggørelse, blev amerikanske Food Drug og Administration godkendelse for DMSO begrænset til interstitiel cystitis, en obskur blære tilstand. Højkvalitets DMSO produkter kan indeholde forurenende stoffer og kan give bivirkninger som hovedpine, kvalme og opkastning, ifølge The Lægens Medical Library. Efter indtagelse af DMSO, udsender kroppen en stærk lugt af hvidløg i tre dage efter den sidste påføring på huden.

Advarsel

The University of Michigan Health System advarer brugerne til korrekt fortynde DMSO-opløsningen før påføring på huden site. En ufortyndet opløsning kan alvorligt brænde huden. Vask hænderne grundigt før påføring af gelen; eftersom DMSO er et opløsningsmiddel, kan den tillade absorption selvom huden af ​​farlige urenheder på hånden. Rådfør dig med din læge om passende brug af DMSO.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com