Hvad er acetyl-L carnitin HCL?

May 5


Hvad er acetyl-L carnitin HCL?


Acetyl-L-carnitin HCL er en aminosyre naturligt fremstillet i kroppen gennem omdannelse af L-carnitin og bruges af cellerne til at producere brændstof til energi. Det er også involveret i en række processer, der regulerer muskelbevægelser og hjerte og hjerne funktion. Som et kosttilskud, er acetyl-L-carnitin HCL anvendes til behandling af en række lidelser, såsom Alzheimers sygdom, diabetisk neuropati, mandlig infertilitet og depression.

Beskrivelse

Acetyl-L-carnitin HCL er kendt af en række andre navne, herunder acetyl-L-carnitin-hydrochlorid, acetyl-L-carnitin og simpelthen acetylcarnitin. Det syntetiseres i leveren og nyrerne og lagres i hjerte, hjerne, muskelvæv og sperm. De fleste mennesker producerer tilstrækkelige mængder af denne aminosyre. Visse medicinske tilstande og medicin, kan dog begrænse kroppens evne til at producere nok, hvilket overvåget supplementation nødvendigt.

Ansøgninger

Ifølge University of Maryland Medical Center, der er en betydelig klinisk dokumentation for, at acetyl-L-carnitin-terapi gavner patienter med stabil angina, når de anvendes i forbindelse med konventionelle behandlinger. Der er begrænset evidens vil imidlertid, at tilskud af dette næringsstof til at forhindre et hjerteanfald eller hjertesvigt. Hvis du har eller har mistanke om en hjertesygdom, skal du kontakte din læge, før selv-behandling med dette kosttilskud.

Natural Medicines omfattende database monografi om acetyl L-carnitin stater at denne aminosyre er anvendt til at behandle en bred vifte af kognitive forstyrrelser, herunder problemer på grund af alkoholisme, Lyme sygdom, Downs syndrom, depression og nedsat blodgennemstrømning til hjernen efter slagtilfælde.

Acetyl-L-carnitin synes også at mindske smerter, der skyldes nerveskader. Eksempelvis fremlagde en gruppe italienske forskere et papir til tidsskriftet Narkotika i F & U, der er beskrevet acetyl-L-carnitin som en lovende behandling for diabetisk neuropati. Et andet hold italienske forskere konstateret, at acetyl-L-carnitin reducerede ischiadicus smerter hos patienter med diskusprolaps diske og faldt behovet for smertestillende medicin.

Dosering

Ifølge University of Maryland Medical Center, standard dosis af acetyl-L-carnitin er 1 til 3 g per dag. Specifikke doseringer varierer efter alder og tilstand, der behandles.

Bivirkninger

Høje doser af acetyl-L-carnitin, der anses for 5 g eller mere pr dag, kan producere hududslæt, diarré, kvalme og øget sved og appetit. Desuden kan ånde, urin og kropslugt bibringe en fisk-lignende lugt.

Kontraindikationer

Hvis du har forhøjet blodtryk, diabetes, perifer karsygdom, en under-aktive skjoldbruskkirtlen eller en historie af lever- eller nyresygdom, skal du ikke tage dette supplement uden opsyn af en kvalificeret sundhedspleje praktiserende læge.

Lægemiddelinteraktioner

Acetyl L-carnitin kan forstyrre eller øge effekten af ​​visse lægemidler, herunder anti-beslaglæggelse medicin, hiv / aids-medicin AZT, kemoterapi agenter og den kroniske acne behandling isotretinoin, også kendt som Accutane.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com