Virkningerne af kvinde ved hjælp af Rogaine for mænd

May 2


Virkningerne af kvinde ved hjælp af Rogaine for mænd


Der er mange grunde kvinder mister deres hår, herunder overgangsalderen komplikationer og alopecia areata, en arvelig tilstand, der resulterer i tyndere hår og pletvis hårtab. Minoxidil, det aktive stof i Rogaine for mænd, blev godkendt til kvinders brug ved 2 procent koncentrationen i 1991. mere potent 5 procent dosis godkendt til mænd i 1997 er endnu at få FDA godkendelse til anvendelse hos kvinder.

Effekt

I et dobbeltblindet studie foretaget af Anne W. Lucky, MD, et. al. og offentliggjort i Journal of American Academy of Dermatology i 2004 5 procent behandlingsgruppen viste statistisk signifikant forbedring i forhold til placebo og 2 procent opløsning grupper. Undersøgelsen evaluerede virkninger på tre endepunkter: nonvellous hårvækst; hovedbund dækning; og tålmodig opfattelse af hårvækst, en analyse af den psykosociale effekt af kvindelige mønster skaldethed.

Lavt blodtryk

En bivirkning af enhver minoxidil for kvinder er lidt sænket blodtryk, og bruge 5 procent løsning ordineret til mænd kan intensivere at påvirke. Lavt blodtryk kan medføre svimmelhed, træthed eller endda besvimelse ved henstand.

Uønsket hårvækst

Mange kvinder, der anvender de fem procent rogain for mænd oplever uønsket hårvækst, som regel i ansigtet. Noget af dette skyldes, at produktet drypper ned i ansigtet efter påføring, men selv omhyggelig anvendelse kan ikke forhindre virkningen helt som minoxidil ind i blodstrømmen gennem kontakt med hovedbunden.

Graviditet og Sygepleje

Minoxidil falder i den amerikanske Food and Drug Administration i kategorien "C", hvilket betyder, at i nogle dyreforsøg, har der været negative virkninger på fosteret, men der er ingen pålidelige menneskelige forsøg med gravide kvinder. Kategori "C" lægemidler bør undgås af gravide kvinder, medmindre fordelene langt opvejer risiciene. Ammende mødre også frarådet at bruge Rogaine i selskabets litteraturen som lægemidlet overføres gennem modermælken. Patienten skal enten afbryde Rogaine brug eller afbryde amning afhængig behandling behov.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com