Hvad skal Wear til en vinter Formel på High School

May 4


Hvad skal Wear til en vinter Formel på High School


High school danse rang ret deroppe med at få dit kørekort og eksamen, når det kommer på mindeværdige høje school øjeblikke, så noget ud af det ved at iføre sig et ensemble værd at huske. Mens prom kan være den mest ekstravagante af din skole danse, vinter bashes er en fantastisk mulighed for at fremvise din personlige stil på en mere sofistikeret måde. Mere end noget andet, feriesæsonen er det tid til at bryde ud af de funkler, sport nogle smarte vinter hvid, eller investere i en lille sort kjole, der vil tage dig gennem college påbegyndelse.

Sparkle og Shine


Hvad skal Wear til en vinter Formel på High School


Fordi beading og pailletter tilføje vægt til tøj, de koldere måneder er et godt tidspunkt til at bære en allover sparkly kjole. Kig efter en sequined kjole i en mørk juvel tone som rød, blå eller smaragdgrøn, der falder lige ved eller lige over knæet, så kjolen ISNA € ™ t for tung eller besværlig at danse i. Hvis pailletter ikke dine ting, men du stadig ønsker at skinne, kigge efter en kjole i en guld eller sølv halt. Guld og sølv er festlig for feriesæsonen og alsidig nok til at blive båret i resten af ​​året. Fordi guld og sølv er neutrale, kan du parre din metallisk kjole med en kobling og sko i dristige nuancer for at tilføje farve. Bær sorte strømpebukser, hvis aftenen er særligt kølige.

Winter White


Hvad skal Wear til en vinter Formel på High School


Iført hvid efter Labor Day er ikke kun acceptabelt, ita € ™ s en af ​​de mest avancerede tendenser for vinteren. For at holde udseendet sæsonmæssigt passende valgte en kjole i en tungere stof, ligesom neopren, læder eller uld. En snedækket hvid kappe kjole med lange ærmer vil holde dig både overdækket og henlede opmærksomheden på dine Gams. Som med et metallisk kjole, udfyld den outfit med lyse erklæring smykker.

Den lille sorte


Hvad skal Wear til en vinter Formel på High School


Ikke alene er den lille sorte kjole et tidløst valg for en vinter formel, men det kan bæres til næsten enhver anden lejlighed hele året. For at gøre din sorte kjole skiller sig ud fra resten, kigge efter en kjole med designdetaljer og dekorationer, som gør den speciel. For eksempel ser en plisseret sort kjole i flowy chiffon smadrer når twirled på dansegulvet, og en sort beaded kjole nixes behovet for alle smykker.

Den Pantsuit


Hvad skal Wear til en vinter Formel på High School


En elegant alternativ til en vinter formel kjole er den skræddersyet buksedragt. Slidt i lyse rødt eller et slankt, satinagtig sort, dragten ser strømlinet og moden, men stadig edgy nok til en fest. For at holde udseendet feminine, glide på et par platform hæle i en iøjnefaldende nuance og knalde på fed rød læbe farve. Iført en Lacy Camisole eller sparkly tank top under jakken vil sikre youâ € ™ ll se lige så cool hvis du har brug for at tage din jakke efter at have arbejdet op en sved på dansegulvet.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com