Hvor meget kan jeg tabe mig i 3 uger?

May 5Ved at ty til svære at vedligeholde, usunde foranstaltninger, såsom FAD kostvaner, kan du miste en masse vægt i tre uger. Men det er ofte muskelvæv og vand vægt, du taber i stedet for fedt. I stedet for at føle træg og risikere dit velbefindende og tilregnelighed, tabe ved en gradvis hastighed, der er let at vedligeholde. At gøre dette kan stadig resultere i betydelige vægttab i tre uger.

Sikker Weight-Loss Rate


Hvor meget kan jeg tabe mig i 3 uger?


Sikker vægttab betyder at miste ikke mere end 2 pounds per uge, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Det betyder, at du kan miste op til 6 pounds i tre uger. Vægttabet på denne sats kræver, at du foretager ændringer, der er nemme at indarbejde i din livsstil. Start med at oprette et underskud på 500 til 1000 kalorier hver dag. Du kan opnå dette gennem kost og motion.

Effektiv Motion og sund kostAt tabe sig, American College of Sports Medicine anbefaler at udføre moderat kredsløbstræning til 150 til 250 minutter om ugen. Efter at have tabt den overskydende vægt, motion i mere end 250 minutter om ugen kan være nødvendig for at undgå at genvinde den. For at skære kalorier fra mad, spise mindre portioner og sammenligne varedeklarationer, så du kan vælge næringsrige, kalorielette fødevarer end højt kalorieindhold fødevarer. Magert protein, fuldkorn, grøntsager, frugt og fedtfattig eller nonfat mejeriprodukter bør være hæfteklammer i din kost.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com