God Posture & dårlige arbejdsstillinger

May 23

Hvis du lider af tilbagevendende rygsmerter og ikke mærke en indlysende årsag, kan dårlige arbejdsstillinger være at skabe en langsigtet stress skade. Dårlig kropsholdning kan skyldes dovne vaner, men det kan ikke være din skyld overhovedet. Du kan have en udiagnosticeret knogle uorden, utilstrækkelig fodtøj eller unsupportive kontormøbler. Forstå, hvad god kropsholdning er kan hjælpe dig med at vurdere din siddende, stående og sovende positioner for at få ram på kilden til dine rygsmerter og træthed.

Typer

Din stående kropsholdning afslører tilpasning af din krop, som kræver ligevægt til at holde dig afbalanceret og komfortabel i enhver position. Den Danske Fysioterapeuter (APTA) bemærker, at en god kropsholdning, set fra siden, viser øret, skulder, hofte, knæ og ankel at være på linje. Dårlige arbejdsstillinger, i samme visning, viser hovedet at være foran eller bagved denne tyngdepunkt, hvilket forårsager den øvre ryg til klump eller lavere for meget tilbage til Arch. En fælles resultat er nakke eller rygsmerter.

Identifikation

Det kan være let at se forkert kropsholdning i andre, men svært at se det på dig selv. Leder i et spejl, en visuel test er at se, om dit bækken og skuldre er niveau. Den APTA foreslår også denne stående test: Med ryggen mod muren, sætte den ene hånd bag nakken, håndflade mod din hals, og den anden hånd bag nederste del af ryggen, håndfladen mod væggen. Hvis du frit kan vrikke dine fingre, kan for meget arch være forringer din god kropsholdning.

Egenskaber

For at nå den korrekte position, mens stående, American Chiropractic Association (ACA) bemærker, at du skal bære din vægt i kugler af dine fødder, ikke i dine hæle. Dine knæ skal være let bøjet til niveau bækkenet, og dine skuldre skal være lidt tilbage for at opretholde lodret balance. Dit hoved vil være centreret som et tegn på en god kropsholdning.

Betydning

Korrektion dårlige arbejdsstillinger kan ikke kun mindske eller fjerne årsagen til nakke og rygsmerter, men også det kan forbedre dit fysiske helbred generelt. Den ACA rapporterer, at dårlige siddende eller stående stilling kan krænke blodkar og indre organer og placere stress på knogler, led, ryghvirvler og diskus. Mulige skadelige virkninger omfatter vaskulær, fordøjelsessystemet, respiratoriske og bevægeapparatet degeneration.

Opløsning

Du kan være i stand til at korrigere dårlige arbejdsstillinger på grund af dårlige vaner med abdominal øvelser og ergonomiske møbler og computer tilbehør. En medicinsk diagnose kan afsløre en underliggende årsag, såsom skoliose eller osteoporose, som kan behandles til at forbedre kropsholdning. Spinal manipulation og støtte enheder såsom brugerdefinerede sko orthotics er to værktøjer til at hjælpe din krop kompensere for knogle uregelmæssigheder og opnå bedre kropsholdning.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com