AAKG Vs. L-arginin

May 6


AAKG Vs.  L-arginin


L-arginin er den naturlige form af aminosyren arginin, som man finder i fødevarer, men producenterne kan også syntetisere det at skabe L-arginin kosttilskud. L-arginin alpha-ketoglutarat eller AAKG, er en kompleks kosttilskud, der indeholder alfa-ketoglutarat-en salt-afledt af glutarsyre. Tal med din læge, før du vælger mellem disse kosttilskud eller bruge nogen form for kosttilskud.

Anvendelser

Læger kan ordinere L-arginin kosttilskud til behandling af hjerte-kar-sygdomme som hjerteinsufficiens og claudicatio intermittens, ifølge New York University Langone Medical Center. Der er også små kliniske forsøg, der understøtter arginin til behandling af diabetes, hypertension og selv almindelig forkølelse. AAKG er mindre almindeligt for kliniske anvendelser, som producenter har tendens til at markedsføre supplement til atleter, især bodybuildere. AAKG angiveligt øger din vasodilation, så dine muskler får mere ilt og næringsstoffer for resultater og vækst.

Absorption

Nationale styrke og Conditioning Association-certificeret styrke træner David Barr stater, der fremstiller af AAKG ofte hævde, at alpha-ketoglutarat i supplement kan forbedre arginin absorption eller forårsage en "time-udgivet" effekt på arginin. Der er ingen videnskabelige beviser til støtte for disse påstande, og det er sandsynligt, at AAKG producerer lignende boosts i blod arginin niveauer som L-arginin kosttilskud.

Effektivitet

L-arginin er mest effektiv, når de anvendes til at øge nitrogenoxid niveauer til behandling af kongestiv hjerteinsufficiens, og har haft tre små dobbeltblindede, placebokontrollerede studier for at bevise sin effektivitet. Nogle små forsøg har vist nogle lovende for arginintilskud i behandling af mandlig impotens samt, men mange af disse studier manglede passende kontroller.

En undersøgelse fra 2006 i "Ernæring" Journal viste uddannede mænd forbrugende AAKG kunne øge deres maksimale en gentagelse for bænkpres efter otte uger. Barr spørgsmålstegn ved gyldigheden af ​​disse resultater, men fordi mændene viste ingen stigninger i kropsmasse skal ledsage styrke gevinster.

Sikkerhed

L-arginin kan være mere sikkert for dig at forbruge, fordi det er den naturlige form af arginin, du normalt ville forbruge i fødevarer som kød, fjerkræ og mejeriprodukter. New York University, at de fleste mennesker kan tåle arginin i doser på op til 20 gram om dagen med kun mindre gastrointestinale nød. Dog kan L-arginin kosttilskud også stimulere mavesyre produktion, ændre din kalium niveauer og forstyrre behandlingen af ​​herpes.

AAKG kan være betydeligt farligere end L-arginin, fordi AAKG kosttilskud kan indeholde tilsætningsstoffer og forurenende stoffer. Registreret diætist Ellen Coleman, at mange gange disse forurenende stoffer er resultatet af dårlige fremstillingsprocesser, men nogle gange er de bevidste forfalskninger med kemikalier som anabolske steroider for at forbedre produktets ydeevne. Et par indlæggelser til hjertebanken, svimmelhed og opkastning er rapporteret efter indtagelse AAKG kosttilskud.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com