Fordele ved Glycerin

May 6

Glycerin er en organisk forbindelse syntetiseret fra animalsk fedt. Den blev først fremstillet i det 19. århundrede af sæbe beslutningstagere, der skabte deres sæbeprodukter fra animalsk fedt. Siden da har det udviklet udbredt indflydelse i mange brancher. Glycerin er en vigtig ingrediens i dynamit, sæbe og hudpleje produkter, suppositorie medicin, øjendråber, laboratorieforsøg, frugt og plante konserveringsmidler og mere. Dette stof giver fordele for en lang række applikationer.

Vandoptagelse

Glycerin er et hygroskopisk stof, hvilket betyder at det kan let absorbere vand fra sine omgivelser, uanset om de er flydende eller luft. En fordel ved glycerin er, at det kan de-befugte et værelse, hvis venstre i åben. I øjendråber, det reducerer overskydende "corneal uklarhed", som det fjerner vand, svarende til Drugs.com. I tarmen, det lindrer forstoppelse ved at blødgøre afføringen gennem vand absorption. I hudplejeprodukter, glycerin blødgør huden, potentielt på grund af dens evne til at tiltrække fugt (selv om der er nogen uenighed om den præcise årsag til glycerin effekt på huden).

Viskositet

Glycerin er højviskos, hvilket betyder, at det er en meget tyk væske. Dette er fordelagtigt, da dens udvider ansøgninger til denne forbindelse. På grund af sin tykkelse, kan den anvendes som den vigtigste ingrediens i visse pastaer eller lim, såsom dem der anvendes til at skabe savsmuld logs, som brænder bedre end almindelige logs, ifølge en artikel om glycerin på hjemmesiden, JourneyToForever. I videnskab laboratorium, glycerin er et logisk valg for fysik eksperimenter, der kræver tykke væsker. Forskere ved University of Virginia brugte glycerin til at undersøge effekten af ​​viskositet på friktion.

Ugiftige

En vigtig fordel af glycerin er, at det er ikke-toksisk. Lægemidler såsom suppositorier og øjendråber involverer absorption af glycerin i kroppen. Fordi glycerin er ugiftigt, disse medikamenter er sikre og ofte sælges i håndkøb. Glycerin er også sikkert bruges som en effektiv konserveringsmiddel. Du kan bevare planter og blomster hjælp glycerin. Du kan coat blade og knopper med en blanding af vand og glycerin for at skabe en permanent tilstand for planter til året rundt dekorative display. I fødevareindustrien er glycerin tilsættes til fødevarer for at øge holdbarheden.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com