Hvordan Arginin & ornithin Kosttilskud påvirke kroppen?

May 5


Hvordan Arginin & ornithin Kosttilskud påvirke kroppen?


Arginin og ornithin er begge aminosyrer, vitale molekyler, der forbinder til dannelse kernestrukturen af ​​protein. Arginin og ornithin repræsenterer populære kosttilskud anvendes til behandling af forskellige tilstande, herunder koronararteriesygdom og insulinresistens. Disse tillæg også øge sportslige præstationer, fremme sårheling og bekæmpe betændelse, ifølge nyere forskning. Tal med din læge eller sundhedspleje udbyder om sikre metoder til arginin og ornithin tilskud.

Rolle

Arginin kosttilskud påvirke kroppen på flere måder. De indlede proteinproduktion og øge vævsheling, sædproduktion, muskelvækst og vasodilation - udvidelse af blodkar. Arginin forhindrer også kakeksi, muskel-wasting syndrome, som ofte rammer dem med alvorlige sygdomme som kræft, ifølge MayoClinic.com. Ornithin princip rolle i kroppen er at lette udskillelsen af ​​overskydende nitrogen, et grundstof der er involveret i vækst og fordøjelse. Ornithin kosttilskud understøtter også korrekt leverfunktion og vedligeholde et sundt immunsystem, ifølge Stanford Universitys Farmakogenomforskning Knowledge Base.

Inflammation

Arginin kosttilskud også demonstrere evnen til at minimere betændelse hos patienter med kardiovaskulær sygdom, ifølge en undersøgelse fra 2009. Forskere fra det videnskabelige institut San Raffaele i Italien rekrutteret 32 ​​patienter med hjerte-kar-sygdomme og suppleret dem med 6,4 gram arginin i seks måneder. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen, fandt forskerne, at niveauet af inflammatoriske proteiner såsom interleukin-6 faldet betydeligt. Disse resultater viste sig i nummer af tidsskriftet i September "Metabolism."

GH og IGF-1

Ornithin og arginin kosttilskud viser også en positiv indvirkning på væksthormon og insulin-lignende vækstfaktor-1, eller GH og IGF-1, henholdsvis ifølge en undersøgelse fra 2010. Forskere fra Academy of Physical Education i Polen undersøgte effekten af ​​ornithin og arginintilskud på ekspert resistens-uddannede atleter og fundet betydelig forbedring af både GH og IGF-1. Resultaterne af denne undersøgelse viste sig i april-udgaven af ​​"Journal of Strength og Conditioning Research".

Endotelfunktion

Det indre lag af blodkar kaldes endotel. Endothelial dysfunktion vedrører flere kardiovaskulære problemer, herunder åreforkalkning. Arginintilskud øger endotelfunktion, ifølge en undersøgelse fra 2005. Forskere fra National Yang-Ming University i Taiwan suppleret 31 arterie patienter med iskæmiske med arginin i en måned og fandt, at blodgennemstrømningen og endotelfunktion begge steget markant. Disse resultater viste sig i nummer af tidsskriftet i december "Clinical Nutrition."


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com