Ernæring til Højde Vækst

May 23


Ernæring til Højde Vækst


Ud over en afbalanceret kost for sundhed, er der særlige ernæringsmæssige krav til højde vækst. Højde er i høj grad bestemt af genetik, men for at opnå maksimal vækst højde, skal du have en sund knoglestruktur. En væsentlig blanding af protein, vitaminer og mineraler kan hjælpe dig med at opnå maksimal vækst.

Protein

En undersøgelse ledet af Catherine Berkey på Harvard University viste, at mælkeprotein er især en fordel for højden vækst. Forskningen fulgte vækst på mere end 5.000 piger og viste, at deres eventuelle voksenhøjde var knyttet til mængden af ​​mejeriprodukter, de spiste i løbet af ungdomsårene, med dem, der spiste mere mælk og mælkeprotein bliver højere voksne.

Vitamin C

En af de vigtigste vitaminer for højden vækst er C-vitamin, som er en vigtig komponent til knoglevækst, ifølge National Space Biomedical Research Institute. Det er afgørende for vækst og reparation af ikke kun knogle men også bindevæv, såsom sener og ledbånd, der understøtter skelettet. For at få masser af C-vitamin, spise frisk frugt og grøntsager, såsom citrusfrugter, og undgå at ryge, som udtømmer vitamin C niveauer.

Betakaroten

Fundet i fødevarer som grønne planter, gulerødder, søde kartofler, squash, spinat, abrikoser og grøn peber, ifølge det amerikanske National Library of Medicine, beta-caroten er et vigtigt vitamin for knoglevækst, fordi det omdannes til A-vitamin, som hjælper opretholde en normal vækst og knogleudvikling. Grøntsager såsom gulerødder, squash og spinat er særligt rig på vitamin A, og de fleste mælk suppleret med det.

Vitamin D

Ifølge kontoret for kosttilskud, er der behov for D-vitamin for knoglevækst og knogle remodellering. D-vitamin mangler forårsager knogler tynde, sprøde eller misdannet. Den bedste måde at få D-vitamin for højden vækst er fra kort, regelmæssig solen - pas på ikke at brænde. Kosttilskud såsom levertran, kan dog øge din D-vitamin, hvis du bor i en overskyet klima og i løbet af vinteren.

Calcium

En South Dakota State University undersøgelse af forholdet mellem knoglevækst og motion hos børn har vist, at børn med højere calcium indtag havde mere knoglevækst end dem, der havde lavere calcium niveauer. Din krop har brug calcium i hele dit liv til at opbygge og vedligeholde knogleniveau, så gør calcium-rige fødevarer såsom mejeriprodukter, sardiner og bladgrøntsager som spinat, en del af din kost for højde vækst.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com