Bivirkninger af Eating Optøet Så genfryses Food

May 19


Bivirkninger af Eating Optøet Så genfryses Food


Frosne fødevarer stadig er sikkert at spise for måneder i fryseren, men når fødevarer smelter, det ur, der måler sin spiselige fase begynder at sætte kryds. Selv hvis du har optøet mad sikkert i mikroovn, køleskab eller et koldt vandbad, genfrysning det vil forringe kvaliteten. Hvis du har optøet udsat mad ved stuetemperatur - en usikker praksis - din mad kan blive et hjem for mange patogener, der forårsager fødevarebåren sygdom.

Frostbrand

Frostbrand opstår, når fugt efterlader frosne fødevarer, efterlader udtørrede pletter hvor fødevarer forvandler læderagtige eller melede. Alle fødevarer, kan udvikle frostbrand når det forbliver i fryseren for længe, ​​men det er sandsynlige at ske, når du nedfryses igen mad efter optøning det. Optøning tillader isen at smelte tilbage i vand; når man fryse fødevarer igen, at vand bliver til større iskrystaller, der river mad bortset fra indersiden, udsætter flere af de beskadigede celler til den tørre atmosfære af fryseren og forlader den mere modtagelig for frysebrand.

Dårlig mad Texture

Store iskrystaller forringe teksturer af mad, og genfrysning et optøet produkt skaber større krystaller. Den karakteristiske stykket af en peberfrugt og saftighed af en bøf er både resultatet af Foods 'cellulære strukturer. Når disse celler sønderflænge under kraften udvide iskrystaller, fødevarer bliver til vælling. Hvis du ønsker at bevare integriteten af ​​en ingrediens tekstur, brug den kort tid efter den er optøet eller koge det fra en frisk tilstand.

Øget risiko for bakteriel forurening

Afhængig af din optøning metode, kunne genfrysning optøede fødevarer skabe en mulighed for mikrobiel kontaminering. Mens sikker optøning metoder, der finder sted uden for det, som amerikanske landbrugsministerium kalder "farezonen" - mellem 40 og 140 grader Fahrenheit - normalt ikke giver bakteriel forurening en chance til at ske, er der altid en mulighed for, at en del af fødevaren kunne nå at farezonen trods din pleje. Vinduet for forurening kan være små, men mikrober vil drage fordel af selv en lille lejlighed. Når du senere fryse optøet mad, du også fryse mikroorganismerne i det, hvilket giver dem en chance for at vokse ukontrolleret, næste gang du optø maden.

Sikre fødevarer behandlingspraksis

Det amerikanske landbrug retningslinjer om fødevaresikkerhed tyder på, at fødevarer optøet i køleskabet er sikre at fryses igen. De konstaterer imidlertid, at fødevarer optøet i mikrobølgeovn eller i et koldt vandbad skal koges, før du fryse dem til at undgå muligheden for at lade mikrober til at blomstre. Disse tre metoder - microwaving, gradvis optøning i køleskabet og iblødsætning i et koldt vandbad - er de eneste tre metoder, som USDA anbefaler til optøning mad. De foreslår, at madlavning uden optøning er en anden mulighed, afhængigt af din madlavning metode.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com