Infant bivirkninger fra amoxicillin

May 5


Infant bivirkninger fra amoxicillin


Ifølge Drugs.com kan antibiotikummet amoxicillin anvendes til behandling af mellemøret infektioner, hudinfektioner, øvre og nedre luftveje, og infektioner i urinvejene. Spædbørn, der er ordineret amoxicillin bør deres medicin for hele kurset, fordi behandlingen er stoppet tidligt, kan føre til en tilbagevenden eller forværring af infektion. Der er nogle spædbarn bivirkninger forbundet med amoxicillin, som forældre og pårørende bør være opmærksomme på.

Diarré

Spædbørn kan udvikle diarré, mens De tager amoxicillin. Antibiotika virker ved at dræbe bakterier i kroppen. De dræber også fra nogle af kroppens gode bakterier i mave-tarmkanalen. Fjernelsen af ​​sådanne bakterier kan forårsage afføringen bliver løs, vandig og hyppigere, rapporterer berømt børnelæge Dr. William Sears. Et spædbarn kan opleve tab af appetit i løbet af denne tid på grund af gastrointestinal ubehag. Hvad enten bryst eller sutteflaske bør fodringer tilskyndes oftere i løbet af dagen. Dette kan bidrage til at forhindre barnet i at blive dehydreret. Diarré, der forværres eller fortsætter, eller et spædbarn, der nægter at fodre, bør bringes til opmærksomhed af en børnelæge med det samme.

Bleudslæt

Et spædbarn kan udvikle en ble udslæt, mens De tager amoxicillin. Dette kan ske i forbindelse med løs, hyppige afføring eller diarré. En barriere fløde, såsom én med zinkoxid, kan bidrage til at beskytte huden og reducere forekomsten af ​​udslæt. I nogle tilfælde kan en ble-eksem være forårsaget af overdreven vækst af gær i kroppen. Dette sker som amoxicillin dræber sunde bakterier i kroppen, hvilket skaber et miljø udsat for væksten af ​​Candida eller gær. En udslæt, der ikke er afløst af en over-the-counter creme skal gøres opmærksom på en læge. En recept svampedræbende creme kan anbefales.

Opkastning

Ifølge Drugs.com, kan opkastning forekomme, mens du tager amoxicillin. Forældre bør sætte spørgsmålstegn ved deres børnelæge om, hvorvidt de skal gentage spædbørn 'dosering, hvis de oplever opkastning. Opkastning, der bliver svær eller vedvarende bør rapporteres til en læge. I nogle tilfælde kan være nødvendigt at ændre eller anden medicin ordineret af småbørn antibiotiske doser.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com