Acetyl-L-carnitin til at sænke blodtrykket

May 22


Acetyl-L-carnitin til at sænke blodtrykket


Acetyl-L-carnitin er et næringsstof, som har medicinske kvaliteter til at hjælpe dig med at forbedre dit helbred, herunder at sænke dit blodtryk. Højt blodtryk er en almindelig tilstand, der ikke altid præsentere mærkbare symptomer. Venstre ubehandlet, højt blodtryk er livstruende. Kontakt din læge om fordelene ved at tage acetyl-L-carnitin til behandling af forhøjet blodtryk.

Acetyl-L-carnitin

Acetyl-L-carnitin, også kaldet L-carnitin eller carnitin, er et næringsstof, der letter omdannelse af fedt til energi. Din lever og nyrer producerer carnitin fra aminosyrerne lysin og methionin, og dine muskler, hjerte, hjerne og sperm butik af næringsstoffer til fremtidig brug. Selvom din krop producerer carnitin, kan du stadig være mangelfuld eller du kan være i stand til at transportere tilstrækkelige mængder til bestemte celler, væv eller organer. Carnitin er nyttigt i forskellige typer af hjerte-kar-sygdomme, herunder hjertesvigt og angina. Du bør kun tage carnitin kosttilskud som en behandling for disse alvorlige forhold under tilsyn af en læge.

Højt blodtryk

Blodtryk er en måling af mængden af ​​blod dit hjerte pumper og modstanden mod blodgennemstrømningen i arterierne. Du har forhøjet blodtryk, når den kraft af blod mod dine arterievæggene bliver ophøjet til et punkt, hvor det i sidste ende kan give sundhedsmæssige problemer, såsom hjertesygdomme, slagtilfælde og nyresygdomme. Dit blodtryk er forbundet med både mængden af ​​blod dit hjerte pumper og bredden af ​​blodårerne. Jo mere indsnævre blodårerne, jo højere dit blodtryk.

Animal Studies

På dyr, stigende indtag af acetyl-L-carnitin kosten sænker blodtrykket. Forskere ved Annamalai University i Annamalai Nagar, Indien, fandt carnitin tilskud sænket blodtryk hos rotter med forhøjet blodtryk, ifølge forskning offentliggjort i "Clinical and Experimental Hypertension" i november 2007. Rotterne blev oprindeligt fodret med fruktose, sukker, der øger både blodtryk og angiotensin-konverterende enzym eller ACE, aktivitet. Dette enzym normalt også øger blodtrykket. Resultaterne viser carnitin givet til fructose-fodrede rotter inhiberede ACE og sænket blodtryk til normale niveauer.

Humane undersøgelser

Acetyl-L-carnitin i kombination med alfa-liponsyre sænker blodtrykket hos mennesker. Alpha-lipoic acid, også kaldet thioctsyre, er en naturligt forekommende forbindelse, som mennesker syntetisere at bistå i cellulære reaktioner i mitokondrier, der fører til produktion af energi. Forskere ved Boston University School of Medicine i Massachusetts konstateret, at kombinere alfa-liponsyre med acetyl-L-carnitin var effektivt til at reducere det systoliske blodtryk og øge diameteren af ​​pulsåren, hvilket gjorde øget blodgennemstrømning hos patienter med koronararteriesygdom, ifølge forskning offentliggjort i "Journal of Clinical Hypertension" i april 2007.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com