Kan L-Arginin og Ginseng under ét?

May 6


Kan L-Arginin og Ginseng under ét?


Undertiden taget L-arginin og ginseng kosttilskud for at forbedre sportslige præstationer. L-arginin er en aminosyre, der hjælper med at fremme vasolidation eller udvidelse af blodkarrene til forbedret blodgennemstrømning. Dette kan bidrage til at skabe vitale næringsstoffer til dine muskler mere effektivt for øget sportslige præstationer. Ginseng er en urt, der fortalere hævder kan øge immunsystemets funktion, energi og sportslige præstationer. Det er sikkert at tage disse to kosttilskud sammen. Dog bør du tale med din læge, før du tager disse eller supplement.

L-arginin

L-arginin er det supplerende form af arginin. Det findes naturligt i fødevarer som kød, mejeriprodukter og fisk og skaldyr. L-arginin kosttilskud er generelt sikkert for de fleste mennesker, når de tages som foreskrevet, ifølge Medline Plus af National Institutes of Health. Medline Plus også, L-arginin kosttilskud i doser på op til 20 g per dag kan hjælpe med at behandle patienter med kongestiv hjerteinsufficiens. Med hensyn til sportslige præstationer, effektiviteten af ​​L-arginin varierer fra person til person.

Ginseng

Ginseng kan bidrage til at forbedre fordelene ved L-arginin, ifølge Dwayne Jackson, Ph.D. og Jim Stoppani, Ph.D. af Muscle and Fitness. Men ifølge University of California Berkely, klinisk tegn på ginseng har sundhedsmæssige fordele er i vid udstrækning ufyldestgørende. Jackson og Stoppani foreslår at vælge amerikansk ginseng snarere end asiatiske ginseng.

Kombination

Ifølge Stoppani og Jackson, har L-arginin kosttilskud ikke fungerer godt for alle, men ginseng kan bidrage til at forbedre resultaterne af L-arginin. Deres anbefaling for dem, der har problemer med at drage fordel af L-arginin alene tager 3 g 7 g arginin sammen med 100 mg til 200 mg af amerikansk ginseng på en tom mave. Forbruge dette supplement stak omkring 45 til 60 minutter før din træning og eventuelt før du går i seng. Tal med din læge, før du tager nogen kosttilskud, herunder L-arginin og ginseng.

Risici / Sikkerhed

Der er ingen kendte bivirkninger forbundet med at kombinere L-arginin og ginseng kosttilskud i moderate mængder. Dog kan forbruge mere end den anbefalede dosis af eventuelle tillæg føre til negative bivirkninger. Ifølge Medline Plus, kan L-arginin negativ interagere med Xylitol at hindre bugspytkirtlen produktion af glukagon. Undgå også L-arginin, hvis du tager blodtryk medicin, nitrater eller medicin behandling af erektil dysfunktion. Kontakt din læge, før du prøver L-arginin eller ginseng kosttilskud.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com