Hvad er nøglen til Fugtige Brownies?

May 12


Hvad er nøglen til Fugtige Brownies?


Nøglen til perfekt fugtige brownies er at sikre at de lave mad til præcis den rigtige mængde tid, siger opskrift skaberen Rochelle Palermo i "Bon Appetit" magasin. Kog dine brownies - selv ved blot et par minutter - og de vil miste den rige, fudge-lignende fugtighed. Selvom det lyder så simpelt som at indstille timeren, hvis du ønsker helt fugtige brownies, hver gang du bager, er der et par forskellige trin, du skal tage.

Tjek dit udstyr

Den rigtige størrelse pan er afgørende for perfekt kogte brownies, så ikke forsøge at erstatte en større eller mindre gryde til en krævet i din brownie opskrift. Hvis du bruger en gryde, der er for stor, vil din mix cook for hurtigt; i en lille gryde, det kokke langsommere, hvilket øger risikoen for, at dine brownies bliver gummiagtigt snarere end fugtig. Ud over den rigtige størrelse, skal du sørge for at bruge den rigtige form for pan: letmetal eller glas pander er bedst, som mørke metal pander kan gøre dine brownies koge hurtigere, forklarer "Taste of Home" magasin.

Tjek din teknik

Ligesom de fleste bagning, brownies kræver omhyggelig måling og blanding. Vær sikker på at måle dine ingredienser præcist, og modstå trangen til at overmix, hvilket kan gøre brownies hårde. Et tæt dej normalt betyder fugtige brownies, men du behøver kun at slå det - helst med en træske - indtil de tørre og våde ingredienser er lige kombineres, forklarer Cindy Mitchell i "Fint Cooking" magasin. Når du overfører brownie dej til din bradepande, så sørg for at sprede det jævnt, så brownies koge jævnt.

Tjek din temperatur

Bare fordi din ovn dial siger 350 F betyder ikke temperaturen i ovnen er 350 F. Og hvis ovnen er slukket med 5 eller 10 grader, kan det gøre en væsentlig forskel i resultatet af præcision bagning - den slags du behov for perfekte brownies. Invester i en ovn termometer til at fastslå den nøjagtige temperatur på ovnen, så du kan bage dine brownies ved den tilsigtede temperatur.

Check for doneness

Hvis du håber på perfekt fugtige resultater, ikke bare indstille timeren og lade dine brownies til at bage. Begynd at kontrollere dine brownies efter de første 20 minutter af bagetiden ved forsigtigt at trykke midt på brownies med fingeren for at teste for fasthed og derefter indsætte en tandstikker eller kage tester. Dine brownies sandsynligvis ikke ske på dette tidspunkt, men det squishy følelse af dejen og den våde dej på tandstikker vil give dig en god sammenligning for senere tests. Fortsæt med at teste for doneness hver 8 til 10 minutter, og fjern brownies, når den våde dej på tandstikker erstattes af fugtige krummer. Hvis du ikke er sikker, skal du gå videre og tage ud panden; svag undercooking er bedre end overcooking.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com