Risici og bivirkninger af DMSO

May 5

Dimethylsulfoxid - kaldet DMSO - er et biprodukt af papir fremstillingsprocessen, der også anvendes som et opløsningsmiddel og i fremstilling af produkter såsom frostvæske. Det har også påstået medicinske anvendelser, herunder som en kræftbehandling. Derudover har den amerikanske Food and Drug Administration har godkendt det til behandling af interstitiel cystitis samt i veterinærmedicin. DMSO påføres på huden eller administreres intravenøst. På grund af de potentielle risici, bør du aldrig bruge DMSO uden en læges vejledning.

Eye Effects

Tidlig forskning i DMSO som en medicinsk behandling blev standset på grund af bekymringer om sikkerheden, især med hensyn til syn. Hvis du oplever synsforstyrrelser, smerter eller brændende i øjnene, skal du stoppe med at bruge DMSO straks kontakte din læge, Drugs.com rådgiver.

Andre bivirkninger

Anvendelse af DMSO kan forårsage andre bivirkninger som godt. I topiske præparater, kan tillægget forårsage hudirritation. Når taget internt, nogle brugere oplever hovedpine, døsighed, svimmelhed, forstoppelse, kvalme, opkastning og diarré, især når først starter et behandlingsforløb med det, University of Maryland Medical Center rapporter. Desuden kan DMSO forårsage en hvidløg lugt eller hvidløg ånde, der kan vare i flere dage sammen med blære ubehag.

Lægemiddelinteraktioner

DMSO kan påvirke, hvordan andre lægemidler, du kan tage handling i kroppen, hvilket fører til potentielt farlige interaktioner. Kan intensiveres, når det tages sammen med DMSO Virkningerne af beroligende midler, blodfortyndende medicin, hjerte medicin og steroider alle. På grund af risikoen for farlige interaktioner, bør du altid tale med en læge eller apoteket for at se, om medicin, du tager, kan interagere med DMSO.

Højkvalitets DMSO

Højkvalitets DMSO - den art, der anvendes som opløsningsmiddel i laboratorier og i fremstillingsindustrien - må aldrig bruges medicinsk, American Cancer Society advarer. Disse produkter kan indeholde toksiner og andre forurenende stoffer og kan være skadelige for mennesker.

Forholdsregler

Mennesker med visse medicinske tilstande bør aldrig bruge DMSO grund af hvordan det kan påvirke deres helbred. Kvinder, der er gravide eller ammer bør aldrig bruge det på grund af potentiel skade på deres babyer, University of Maryland Medical Center rapporter. På grund af de potentielle virkninger, kan lægen bestille lab tests og øjenundersøgelser, rapporter Drugs.com. Det er vigtigt at holde alle aftaler for at undgå komplikationer, når du tager tillægget.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com