Fødevarer med Ornithin

May 5


Fødevarer med Ornithin


Folk søger at øge vækst hormon niveauer, som fører til øget styrke, muskelmasse og energi, ofte forbruge fødevarer eller kosttilskud beriget med ornithin. Ornithin er en ikke-essentiel aminosyre, hvilket betyder din krop er i stand til at producere det på egen hånd, ifølge University of Michigan Health System. Da ornithin kan findes i mange typer af proteinrige fødevarer, mangel er sjældent et problem, medmindre folk er ekstremt underernærede, gravid, vegetar eller veganer.

Kød

Ornithin kan findes i kød, i overensstemmelse med de Kosttilskud Vidensdatabase. Bodybuildere har tendens til at forbruge proteinrige fødevarer såsom oksekød, kylling og svinekød at øge muskel gevinst og nyttiggørelse. Ornithin kød kan bidrage til at stimulere frigivelsen af ​​væksthormoner, hvilket kan føre til en stigning i muskel størrelse og styrke. Ud over at være rige på ornithin, kød er også rigeligt i vigtige næringsstoffer, såsom zink, selen og jern, der har antioxiderende egenskaber. For at høste de sundhedsmæssige fordele af kød, skal du sørge for at købe magert kød, fordi det er lavere indhold af mættet fedt og kolesterol i forhold til højt fedt-marmoreret kød.

Æg

For vegetarer, æg er en god kilde til ornithin, ifølge University of Michigan Health System. Let at spise, æg er ikke kun en god kilde til protein, men også vitaminer, såsom vitamin A og E. Æg indeholder også cholin, et næringsstof, som kan hjælpe med voksen hjernefunktion. Hvis du vælger at spise æg til deres ornithin og næringsstoffer fordele, overveje at købe økologiske æg, som de er antibiotika og pesticidfri.

Fisk

Ud over at være en god kilde til ornithin, fisk er også et godt alternativ til fedtholdige kødprodukter som en kilde til protein. Visse koldtvands fisk, såsom laks, makrel og sild er rige på omega-3 fedtsyrer, som er godt for folk med sunde hjerter såvel som dem i risiko for hjerte-kar-sygdom. Fisk hjælper lavere fedtstoffer i blodet kaldet triglycerider, ifølge Mayo Clinic. Spise grillet eller bagt fisk to gange om ugen typisk anbefales at høste de sundhedsmæssige fordele ved at spise fisk.

Mejeri

Mejeriprodukter er en glimrende kilde til ornithin og næringsstoffer som calcium, protein, kalium, fosfor og vitamin A og E. Fedtfattig mejeriprodukter kan hjælpe med at opbygge muskler og stærke knogler, reducere din risiko for forhøjet blodtryk og hjælpe dig med bedre at styre din vægt . Mejeriprodukter omfatter mælk, ost og yoghurt. For dem, der er laktose intolerant, overveje sojamælk og yoghurt ost eller tage enzym tabletter til at hjælpe dig forbruge nogle mejeri.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com