Navy Seal løbetræning

May 21


Navy Seal løbetræning


Praktikanter går gennem Basic Underwater Demolition / SEAL uddannelse, eller BUD / S, forventes at gøre mange miles af at køre hver uge og fortsætte med at gøre, mens uddannelse som fuldgyldige SEALs. Uddannelse til udholdenhed baseret distance løb er et spørgsmål om at sætte i miles. SEALs kan køre 30 miles i en uge eller mere. Kørsel rutiner flere miles om dagen, er 4-5 dage om ugen til at træne for disse afstande.

Indledende Workout

Indledende BUD / S rekrutter skal bygge op til en 16-mile-per-uge i træk regime. Dette er en ni-ugers program, der begynder med at køre to miles om dagen på en 8:30 tempo, tre dage om ugen. Det fortsætter i de første to uger, med en uges pause. Uge fire øges dette beløb til 3 miles om dagen. Uger fem og seks øge kører til fire dage om ugen, til 2 miles, 3 miles, 4 miles, derefter 2 miles, hver dag i arbejdsugen henholdsvis hviler på onsdag. De sidste tre uger øge dette regime yderligere 4 sømil de første to dage, 5 miles, derefter 3 miles, for i alt 16.

Fortsat Running Regimen

Anden fase af kørslen uddannelsen bygger praktikanten op til en 30-mile-per-ugers plan. De rutinemæssige ramper op til fem dage om ugen, undtagen onsdage og søndage som hviledage. De første to uger træne til 3 miles, 5 miles, 4 miles, 6 miles, derefter 2 miles for i alt 19 miles hver uge. Dette tempo er støt opbygget i de næste par uger, indtil den syvende uge, da seks miles køres hver dag for i alt 30 miles.

Første indrejse Træning

Aspiring SEALs skal først passere en BUD / S fysisk fitness screening inden de indsættes på BUD / S. Screening på dette niveau kræver håbefulde SEAL at fuldføre et batteri af tests, der emulerer de minimumskrav grundlæggende krav SEAL uddannelse. Den kører komponent i denne test kræver, at ansøgeren for at køre 1,5 miles i 11 minutter som minimum. Realistisk set at være konkurrencedygtig for SEAL uddannelse, bliver du nødt til at køre hurtigere.

Mental Sejhed

Meget af BUD / S og SEAL uddannelse omfatter anstrengende udholdenhed-baseret træning, der både er høj intensitet, men også høj i varighed eller gentagelse. Lange ocean svømmer, pyramide calisthenic træning og selv kører længere afstande kan blive ganske kedeligt og endda smertefuldt, når det kombineres med anden uddannelse. Mens SEAL uddannelse er designet til at være svært for alle, uanset deres fysiske evner og kapaciteter, meget af det, der gør succesfulde SEALs succes er mental udholdenhed at hårde ud smerter og ubehag.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com