10 U fastpitch Softball Regler

May 28


10 U fastpitch Softball Regler


10 U fastpitch softball regler ligner reglerne for et grundlæggende kvinders softball liga. Mange af de begrænsninger og forskelle i 10U softball er baseret omkring udviklingslandene organer og størrelser af pigerne at spille spillet. Som et resultat, restriktioner på innings slog og afstanden af ​​pitching højen er designet til at hjælpe med at bevare vitaliteten af ​​unge spillers arme. Mens flertallet af 10 U regler fra den amerikanske Softball Association er de samme landsdækkende, nogle ligaer varierer deres regler afhængigt af deres amt og specifik spillestil.

Pitching Varighed

Mens professionelle softball og baseball ligaer give dine kander til at smide så mange innings som muligt, 10 U ligaer kræver kander til at kaste højst fire innings pr seks inning spillet. I nogle ligaer, såsom Franklin County Parks and Recreation League, er kander begrænset til tre innings et spil. Denne pitching begrænsning er designet til at holde armene på unge pitcher sunde. Under en forordning spil, skal hver kande banen med en 11-tommer, hævet søm softball.

Stjæle

Mens stjæle en base er tilladt i 10U fastpitch softball, er der nogle begrænsninger og restriktioner på den type steals.Each runner kan kun stjæle én base pr inning. Hvis en catcher styrter en base under et forsøg på at stjæle, kan løberen ikke rykke en ekstra base. Base løbere stående på tredje base er ikke tilladt at stjæle hjem plade. En løber kan ikke udføre en forsinket stjæle fra en droppet bold fra kande.

Pitcher-Coach

En kande-coach er placeret i et spil, hvis en kande henretter mere end tre ture i en forordning spil. Efter tre ture, en kande-coach kommer ind og pladser til det andet hold. En kande-træner kan ikke gå en dej på det modsatte hold. Som et resultat, de svulme får fire pladser fra kanden-coach. Hvis hun ikke når bunden efter fire pladser, bliver hun automatisk betragtes ud. Selv hvis dejen frispark mod off fjerde banen, er hun stadig betragtes ud til at holde spillet bevæger sig med en rimelig hastighed.

Udstyr

Ud over at bruge en forordning 11-tommer softball, skal hver dej på en 10U fodboldhold optrappe til pladen med en hjelm og ansigt vagt tilknyttet. Spillere skal også bære hage stropper på deres hjelme. Ud over spillere, der er op til BAT, skal på dækket svulme op og alle base-løbere bære hjelme i løbet af spillet. Lagkager kan bruge enten en træ eller aluminium bat af enhver størrelse, så længe det er mindre end 34 inches i længden. Metal pigge er ikke tilladt i regel spil.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com