L-Arginin og L-ornithin og Motion

May 5


L-Arginin og L-ornithin og Motion


L-arginin og L-ornithin er to aminosyrer, der er til rådighed som sports kosttilskud. L-arginin er en betinget essentiel aminosyre - kroppen kan generelt syntetisere det fra andre aminosyrer, undtagen i præmature børn og traumepatienter. Arginin er vigtigt for sårheling og er forløber for signalmolekyle nitrogenoxid og aminosyren ornithin. Sidstnævnte er vigtigt for bortskaffelse af overskydende kvælstof.

Væksthormon

En undersøgelse rapporteret i april 2010 spørgsmålet om "Journal of Strength og Conditioning Research" undersøgt effekten af ​​tre uger arginin og ornithin tilskud på hormon niveauer. Undersøgelsen fandt, at som svar på en styrke-træning, alle hormoner testet - væksthormon, insulin-lignende vækstfaktor-1, testosteron, kortisol og insulin - var forhøjet. Det blev også konstateret, at der i gruppen givet 3.000 mg arginin og 2.200 mg ornithin to gange dagligt, væksthormon og insulin-lignende vækstfaktor-1 var højere end i gruppen givet placebo.

Anaerob ydeevne

Ornithin hydrochlorid tilskud på 0,2 g pr kg kropsmasse forøget anaerob præstation, rapporterede i marts 2011 spørgsmålet om "European Journal of Applied Physiology." Testen blev udført ved hjælp af en cyklus ergometer. Undersøgelsen fandt, at følgende ornithin hydrochlorid tilskud, blev blodets indhold af ornithin forhøjet. Men mekanismen bag forbedring i ydeevne var uklar.

Træthed

En placebokontrolleret undersøgelse rapporteret i november 2010 spørgsmålet om "Journal of Applied Physiology" fundet, at supplere voksne raske mænd med 6 g arginin før motion forsinket udmattelse. Dette var på grund af en reduceret oxygen pris motion, eventuelt gennem en øget vaskulær funktion som følge af højere niveauer af nitrogenoxid produktion. Undersøgelsen fandt også, at arginintilskud væsentligt reduceret systolisk blodtryk.

Antioxidant

Intens motion resulterer i signifikant oxidative og inflammatoriske stress på kroppen; stress vil være højere hos ældre. Arginintilskud i aldrende rotter beskyttet mod oxidative skader og inflammation, ifølge en undersøgelse offentliggjort i juni 2008 spørgsmålet om "Experimental Gerontologi." Arginin viste sig også at forhindre motion-induceret stigning i blod laktat og urinsyre i aldrende rotter og at øge den fysiske kapacitet.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com