En Liste over Football udstyr

May 12


En Liste over Football udstyr


Da fodbold begyndte at være populær i slutningen af ​​1800, uniformer og udstyr svarede til dem, der anvendes i rugby. Det var ikke før 1939, at fodbold hjelme selv blev betragtet som obligatorisk. Nutidens fodbold har udviklet sig betydeligt, og sikkerhed er et centralt emne. Uanset om du spiller for sjov eller for konkurrence, vil en hel del udstyr være behov for sikkert nyde sporten.

Grundlæggende sikkerhedsudstyr

Selv den mest rudimentære stil tackle fodbold vil kræve nogle udstyr til at spille med en reduceret risiko for skader. Den grundlæggende liste over, hvad der vil være behov for nogen holdning omfatter en hjelm, skridtbeskytter og kop, lår, hofte og knæ puder, en halskrave, handsker, en mund vagt og skulderpuder. Halskraver er særligt vigtige for defensive linemen og linebackers, fordi de beskytter mod piskesmæld.

Generelle regler for Hjelme

For ekstra beskyttelse, kan visirer og kæbe pads knyttes til en hjelm. Ansigtsmasker er obligatoriske for fodbold hjelme. Når du køber en hjelm, sørg for at det er af god kvalitet og certificeret. Hjelmen skal recertificeret hvert år for at sikre, at det stadig er sikkert at bruge. Helmet vedligeholdelse skal udføres med kun vand, og hjelme bør aldrig blive delt mellem andre spillere eller venner.

Skulderpuder og Handsker

Generelt er to typer af skulderpuder fremstillet til fodbold leg. Udkragede skulderpuder er af en større størrelse og er lavet specielt til den offensive og defensive linje, samt linebackers. Udkragede pads er også mere restriktive i bevægelse. Flade skulderpuder er designet primært til wide receivers og quarterbacks, og de er af en mindre størrelse. Der er også en forskel i handsker. Der er som modtager handsker med et greb lavet specielt til dem, der fange bolden og handsker til linemen, der er designet mere for beskyttelse og sikkerhed.

Andet udstyr

De, der er ved at planlægge et officielt fodboldhold bliver nødt til at investere i meget mere end det obligatoriske udstyr. Trøjer, bælter, hofteholdere og snørebånd vil være behov for uniformer. Felt udstyr vil også være nødvendigt, såsom bekæmpelse dummies, scrimmage veste, bibeskæftigelse markører og pyloner. Hold også brug for udstyr tasker og vandflasker.

Gøre Udstyr Investering

Ifølge University of Nebraska, til de anslåede omkostninger udstyre og klæde hvert medlem af cornhuskers 'fodboldhold er $ 1.000 pr person. De største udgifter vil være den hjelm og skulderpuder. En kvalitet par skulderpuder kan være omkring $ 350 og hjelmen kan være ca $ 340. Med sikkerhed er de vigtigste bekymring, men disse investeringer vil langt opvejer de mulige konsekvenser af at spille uden det rette udstyr.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com