L-Arginin & Pycnogenol

April 1


L-Arginin & Pycnogenol


L-arginin og pycnogenol blevet relevante kosttilskud på grund af deres virkning på nitrogenoxid, NO, produktion i den menneskelige krop. NEJ blev kaldt "molekyle af året" i 1992 af "Science" magasin på grund af sine mange vigtige funktioner i den menneskelige krop. Faktisk videnskabsmænd, der opdagede NO funktion i det kardiovaskulære system vandt Nobelprisen i medicin / fysiologi. Altid konsultere din læge, før du tager nogen kosttilskud.

Betydning

Nitrogenoxid regulerer blodtrykket, sender beskeder fra nerveceller, hjælper immunsystemet og bidrager til funktionen af ​​mange andre organsystemer, ifølge "Alt du behøver at ingen" af Jordana Brown. Forøgelse NO-produktion kan øge sportslige præstationer, fremskynde vægttab, et alternativ til farmaceutisk erektil dysfunktion medicin og fremme lavere blodtryk.

Identifikation

L-Arginin er en af ​​de aminosyrer, som er byggestenene i proteiner, og det kommer fra fødevarer såsom fisk, mandler og mørk chokolade. Betragtes som en essentiel aminosyre, mere for børn end voksne, arginin virker som en NO forløber i kroppen. Supplerende former for arginin inlcude L-arginin base, arginin malat, arginin alpha-ketoglutarat og arginin-ethylester.

Pycnogenol er et ekstrakt af fransk maritime fyrretræ bark og den indeholder naturlige antioxidanter kaldet anthocyaniner, som kan forbedre dine resultater, når du tager aminosyren L-arginin, ifølge "Kosttilskud 101" af Jim Stoppani PhD.

Funktion

Når arginin bliver absorberet af tarmene, den bevæger sig ind i blodbanen, hvor det kan omdannes til NO. Men denne kemiske reaktion kræver et enzym kaldet NOS eller nitrogenoxidsyntase. Derfor NOS virker som en begrænsende faktor på den mængde af arginin, der kan omdannes til NO. Under pycnogenol øger aktiviteten og mængden af ​​NOS til rådighed til at katalysere omdannelsen. Som en potent antioxidant, kan Pycnogenol også bidrage til at bekæmpe frie radikaler, der forårsager sygdom og aldring. Arginin kan også øge udskillelsen af ​​HGH, humant væksthormon fra hypofysen, siger "Amino Action" af Steven Stiefel.

Fordele

Forøgelse NO-produktion dilaterer blodkar, udvider dem og tillader mere blodtilførslen til kroppens ekstremiteter. For atleter, vægtløftere og fitness-entusiaster, betyder det mere energi, bedre levering af næringsstoffer til arbejdende muskler og mere udholdenhed. Dieters kan nyde godt af den øgede fedtforbrænding og højere niveauer af HGH, der fungerer som en potent fedtforbrænder, ifølge "Natural Anabolics" af Jerry Brainum. Tager L-arginin og Pycnogenol kan også støtte sunde blodtryk og hjerte funktion.

Anbefalinger

Brown anbefaler at tage 3 g til 5 g L-arginin, op til tre gange dagligt. Optimale gange for at tage arginin omfatter, når man vågner, før eller efter træning og før sengetid. Arginin fungerer bedst, når det tages på tom mave. Stoppani anbefaler en højere, 7 g til 10 g dosis af arginin til at øge HGH produktion, helst taget før seng. At forøge mængden af ​​arginin omdannes til NO, tage 50 mg til 100 mg pycnogenol, sammen med L-arginin. Som et alternativ til erektil dysfunktion medicin, tage arginin og Pycnogenol 30 til 60 minutter før seksuel aktivitet.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com