Vitaminer til ømme muskler og led

April 6


Vitaminer til ømme muskler og led

Oversigt

Ømme muskler og led kan ikke kun bremse dig ned, men også forårsage løbende ubehag og smerte. Du kan være i stand til at minimere denne ømhed gennem strækøvelser og målrettet massage samt ved tilsætning af bestemte næringsstoffer til din kost. Disse vitaminer kan indtages fra mange fødekilder, såvel som i supplement form. For at undgå toksiske reaktioner imidlertid forbruge vitamintilskud kun under din primære behandleren tilsyn.

Vitamin A


Vitaminer til ømme muskler og led


Vitamin A kan være i stand til at lindre ømhed i dine muskler og dine led. Nødvendigt for sund vision, hud og immunitet, vitamin A også hjælper med væksten og pleje af muskelvæv samt udvikling af ny knoglevækst. De sundhedsmæssige guide "The Healing Power of vitaminer, mineraler og urter" forklarer, at vitamin A også hjælper din krop til at bruge proteiner effektivt, hvilket bidrager til muskel sundhed. Guiden anbefaler forbrugende høje doser af vitamin A i fem dage til bekæmpelse af muskel- og ledsmerter. Toksicitet kan forekomme, selv om, så A-vitamintilskud bør kun tages med lægens vejledning. Du kan finde vitamin A naturligt forekommende i orangefarvede frugter og grøntsager, såsom abrikoser og gulerødder, grønne grøntsager, såsom spinat og grønkål, samt i mælk, æg, laks og skaldyr.

B vitaminer


Vitaminer til ømme muskler og led


B-vitaminer kan være i stand til at hjælpe med at reducere ømhed og betændelse i dine muskler og led. Afgørende for en sund hud, immunitet og metabolisme, B-vitaminer bidrager også mod muskeltonus og kan reducere betændelse omkring leddene. I "Prescription for Natural Cures: En Self-Care Guide for behandling Sundhedsproblemer med naturmedicin Herunder kost og ernæring, Kosttilskud, karrosseri, og mere," James Balch og Mark Stengler forklare, at B-vitaminer vil bidrage til at mindske smerter forbundet med muskel og ledsmerter og kramper. De anbefaler forbrugende B-vitaminer i en 50 milligram kompleks supplement to gange dagligt. Ud over kosttilskud, kan du finde B-vitaminer i en bred vifte af fødevarer, herunder æg og magert kød, hytteost, fuldkornsprodukter, sojabønner, bananer og mange nødder.

Vitamin C


Vitaminer til ømme muskler og led


C-vitamin kan være i stand til at bidrage til at afhjælpe muskler og led ømhed ved healing og beskytte muskelvæv. Vital for immun sundhed og mange andre kropsfunktioner, C-vitamin bidrager til en sund cellulære og væv udvikling, vedligeholdelse og reparation. I "The Healing Power of vitaminer, mineraler og urter," C-vitamin får høj anerkendelse for sin evne til at helbrede muskler og beskytte mod yderligere skade. De sundhedsmæssige vejledning anbefaler forbrugende 1.000 milligram C-vitamin sammen med 500 milligram flavonoider tre gange dagligt for at reducere muskel ømhed. Hvis diarré udvikler, reducere C-vitamin dosis. Ud over kosttilskud, kan du finde C-vitamin i broccoli og grønne bladgrøntsager samt forskellige frugter, herunder jordbær og andre bær, appelsiner og andre citrusfrugter, og mango og papaya.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com