Liste over Herpes Behandlinger

April 23

Herpes er forårsaget af herpes simplex virus, som kan inficere slimhinderne i munden og genitalier. Herpes forårsager små smertefulde sår på disse områder. Det er typisk spredes ved hud-mod-hud kontakt, selv om det kun er smitsom under aktive infektioner (betydning, når herpes sår er til stede og lige før eller efter disse sår vises). Herpes udbrud kan behandles enten når sårene er bare vises (ved begyndelsen af ​​et udbrud) eller i mellem udbrud (for at undgå dem).

Acyclovir

Acyclovir er en af ​​de ældste medicin for herpes behandling. Acyclovir virker ved at blokere virus i at komme ind i celler og reproducere. Det kan ikke helbrede herpes fordi virus kan ligge i dvale i celler, gør det muligt at skjule fra immunsystemet og følgerne af acyclovir. Dog kan acyclovir reducere længden af ​​herpes udbrud og mindske deres intensitet. Den kan også bruges til at hjælpe med at forhindre yderligere udbrud. Ifølge den amerikanske Social Health Association (Asha), er acyclovir blevet anvendt til behandling af herpes siden 1982 (hvor den var til rådighed i form af en salve), og der er gjort i pilleform (der skal indtages oralt) siden 1985. Det har vist sig at være sikkert at bruge, selv hos mennesker, der har brugt det i 10 år eller mere.

Valacyclovir

Valacyclovir (ofte sælges under navnet Valtrex) er faktisk et derivat af acyclovir og bruger acyclovir som aktivt stof. Det betyder, at valacyclovir er en specielt fremstillet kemikalie, der absorberes lettere af kroppen, men en gang inde i blodbanen, er det i sidste ende omdannet til acyclovir. Valacyclovir typisk kun findes i pille form og kræver mindre hyppig dosering end acyclovir.

Famciclovir

Famciclovir (markedsført under navnet Famvir) anvender en anden kemisk (kaldet penciclovir) for at stoppe herpes virus i at replikere. Men mekanismen er det samme som acyclovir. Famciclovir ligner valacyclovir, at den let absorberes af kroppen, tillader lavere doser skal gives mindre hyppigt, hvilket hjælper med at forhindre bivirkninger.

Lysin

Ifølge Mayo Clinic, nogle mennesker også behandle herpes ved at indtage store mængder af aminosyren lysin. Forskningen på dette tillæg er ikke afgørende, men i teorien virker ved at ændre balancen af ​​aminosyrer i celler inficeret med virus. Fordi proteiner består af aminosyrer, kan denne ændring gøre det sværere for virus at proteiner, der er nødvendige for at replikere. Lysin kan tages i pilleform eller i form af cremer og salver anvendes på det angrebne område.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com