Hvordan er Brombær godt for dig?

April 26


Hvordan er Brombær godt for dig?


Selv om de ikke kan få så meget tryk som andre bær er brombær fyldt med næringsstoffer og andre forbindelser, der understøtter et godt helbred. Køb bærrene, når de er i sæson, og fryse dem hele - ingen sukker eller sirup kræves - for at nyde friske bær hele året. Prøv at tilføje nogle til en lille frugtsalat eller havregryn til at høste deres fordele, eller parre brombær med et protein-rige fødevarer som fedtfattig yoghurt til en tilfredsstillende snack med udholdenhed.

Lav i kalorier og fedt

Brombær er lav i kalorier og fedt, hvilket gør dem nemme at passe ind i din daglige kost, uanset om du forsøger at tabe eller opretholde din vægt. En kop brombær har kun 62 kalorier og mindre end et gram fedt per portion. Hvis du ser dit daglige kalorieindtag, gumlede på nogle brombær til en snack kan stille din trang til noget sødt, uden at sprænge dit kalorie godtgørelse på et højt kalorieindhold behandler.

Højt indhold af kostfibre

Kvinder mellem 19 og 50 har brug for 25 gram om dagen af ​​kostfibre, og mænd bør spise omkring 38 gram. Fødevarer med højt i fiber hjælpe du føler dig fuld, fordi de absorberer vand og kost højt i fiber kan hjælpe med at mindske din kolesterolindholdet i blodet, i henhold til Colorado State University Extension. Brombær har et højere fiberindhold end mange friske frugter, med 7,6 gram fibre pr kop.

Rig på C-vitamin

Friske brombær indeholder 30,2 mg C-vitamin, pr en kop servering, som er lige over 40 procent af de anbefalede 75 mg per dag for voksne kvinder og cirka 33 procent af den daglige anbefalede indtag på 90 milligram for voksne mænd. Kroppen gemmer ikke C-vitamin, så det er vigtigt at få nok gennem din kost eller kosttilskud. Spise brombær giver du jævnligt en god start på dit daglige behov for dette vitamin, der hjælper Deres krop med collagen for en sund hud, brusk og blodkar.

Antioxidanter og antibakterielle egenskaber

Brombær er høj i antioxidanter, som er kemikalier, der bekæmper skader på celler forårsaget af frie radikaler i kroppen. Antioxidanten indhold brombær og andre bær er ganske høj - lidt højere end blåbær, en anden bær er kendt for sit høje indhold af antioxidanter. Brombær har også antibakterielle egenskaber. En 2013 undersøgelse offentliggjort i "Journal of Periodontal Research" fundet, at blackberry ekstrakt var effektiv til at reducere aktivitet af flere orale bakterier.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com