Fordele ved Seven Seas Fish Oil Tablets

April 12


Fordele ved Seven Seas Fish Oil Tablets


Fiskeolie tabletter priste for deres sundhedsmæssige fordele, fordi de indeholder de væsentlige byggesten Omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer er blevet bredt diskuteret som en fordel for mange aspekter af sundhed. Mange virksomheder producerer fiskeolie tabletter, og Seven Seas er et af dem, et brand markedsført ud af Det Forenede Kongerige. Det fremmer fordelene ved sine fiskeolie tabletter som andre virksomheder gør, på grundlag af de undersøgte sundhedsmæssige fordele af Omega-3 fedtsyrer. Men der er ingen officielle eller dokumenterede sundhedsmæssige anbefalinger for brugen af ​​fiskeolie tabletter og læge tilsyn tilrådes.

Vedligehold hjertesundhed

The American Heart Association anbefaler en daglig dosis på fisk til Omega-3 fedtsyrer forbrug, og forsigtigt anbefaler brugen af ​​fiskeolie kosttilskud, hvis godkendt og overvåget af en læge. Denne anbefaling er baseret på en række randomiserede undersøgelser, der har konstateret, at fiskeolie / omega-3 forbrug kan reducere risikoen for hjerteanfald, ifølge Mayo Clinic. Derudover Mayo Clinic citerer flere menneskelige forsøg, der har fundet, at fiskeolie / omega-3 kosttilskud kan hjælpe øge niveauet af gode kolesterol, HDL og lavere blodtryk, alt som fører til en bedre overordnet hjertesundhed.

Arthritis Pain Reduktion

Vågne op med stive og ubevægelige led er ikke nogen let sag, når de forsøger at udføre dine daglige gøremål, men fiskeolie / omega-3 kosttilskud har givet lempelse for nogle gigt ramte. Ifølge Arthritis Foundation, viser flere undersøgelser en positiv effekt på arthritis symptomer med brug af fiskeolie kosttilskud, selv om flere undersøgelser er nødvendige for at bekræfte dette. Fiskeolie synes at hjælpe leddegigt, fordi det virker på samme måde som ikke-steroide anti-inflammatoriske midler, såsom aspirin eller ibuprofen. Nogle undersøgelser har vist at tage fiskeolie kosttilskud udover aspirin eller ibuprofen har en additiv virkning på at reducere arthritis symptomer, ifølge Mayo Clinic.

Menstruationssmerter Relief

Blandt de mange diskuteret sundhedsmæssige fordele af fiskeolie / omega-3 fedtsyrer, smertelindring er et andet område af stigende interesse og forskning. Smertefuld menstruation cyklusser, kaldet dysmenoré, forårsager sorg og ubehag for mange kvinder. Mayo Clinic, at nogle forskningsundersøgelser tidlige har fundet en vis lettelse fra smertefulde perioder med indtagelse af fiskeolie, men flere undersøgelser er nødvendige for at bekræfte denne påstand. Seven Seas lister dette som en af ​​de vigtigste fordele ved deres "Pulse Pure Fish Oil 'mærke, men forsigtighed bør tages med dette eller mærke af fiskeolie, og læge tilsyn tilrådes.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com