Øvelser til Tone Up Arms & Upper Back

April 11


Øvelser til Tone Up Arms & Upper Back


Musklerne i den øvre ryg omfatter fælder og romboider. De vigtigste muskler i armene omfatter biceps og triceps. Visse øvelser udnytte alle disse muskelgrupper, enten som primære movers, sekundære movers eller stabilisatorer. Hvis du ønsker at øge muskeltonus, gør disse øvelser tre dage om ugen og skyde i en til tre sæt af otte til 12 reps.

Barbell Upright Row

Den vægtstang opretstående række træningsmål skuldrene, øvre ryg og arme. Øvelsen udføres med en simpel bevægelse, men står i korrekte arbejdsstillinger gør musklerne arbejde hårdere. Du vil begynde ved at stå ret op og ned med en vægtstang holdt foran dine ben. Dine arme skal være lige og dine hænder vil blive anbragt skulder bredde fra hinanden. Du vil løfte barbell ved at bøje albuerne indtil de påpeger til dine sider, og er parallelle med gulvet over dine skuldre. Skulderbladene skal trækkes tilbage, og dine skuldre presses væk fra dine ører i hele bevægelsesområdet af vægtstangen bevæger sig op og derefter tilbage ned til udgangspositionen. Den nederste del af kroppen skal holdes stille.

Dumbbell Reverse Flye

Den håndvægt vende Flye virker den øvre ryg og arme med en helt anden bevægelse end den opretstående række. Du skal bruge to håndvægte og en hældning bænk. Startpositionen ligger med forsiden nedad på en bænk med hænderne rører under midten af ​​bænken. Du vil holde en håndvægt i hver hånd med håndfladerne vendt mod hinanden og med en svag rundhed til dine arme. Derefter hæve armene op, indtil de er i tråd med dine skuldre og træk skulderbladene sammen. Vend tilbage til startpositionen at afslutte en reverse Flye.

Hvis du ikke har en bænk, kan du stå på gulvet og bøje med en lige ryg til at efterligne den vinkel din krop antager på bænken og gøre øvelsen på denne måde.

Række med Arabesque

Rækken med arabesk toner dine arme og øvre rygmuskler, mens du står på et ben, så din kerne muskler, især dine glutes, bliver også styrket. Du vil starte med at stå på dit højre ben og holde en håndvægt i hver hånd med armene lige foran din talje. Du vil bøje dine arme og hæve håndvægtene op mod dine skuldre, næsten som en omvendt bicep krøller. Albuerne skal pege bag dig. Venstre ben bør udvides op mod loftet, som du hæve armene. Du vil sænke arme og ben sammen. Har et lige antal reps for hvert ben til at være endnu.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com