Den bedste basketball sko til dårlige knæ

April 4


Den bedste basketball sko til dårlige knæ


Deres basketball sko spiller en vigtig rolle for, hvor godt man udfører, samt reducere risikoen for skade. Lav kvalitet eller slidte basketball sko kan føre til ikke blot ankel problemer, men ben, knæ, hofte og ryg problemer. Der er en række gode basketball sko på markedet, som kombinerer de rigtige elementer til at yde ordentlig støtte og hjælpe med at lindre dine knæ fra skurrende.

Funktion

En basketball sko skal være bekvemt, men yde den støtte, du har brug for. Basketball kan være meget krævende på knæene, overvejer de forskellige vride, dreje, hoppe og løbe manøvrer, der ledsager leg. Knæskader er en af ​​de mest almindelige typer af skader i basketball, og mens en basketball sko ikke kan forhindre dem, kan det afhjælpe nogle af de ubehag fra smerter i knæet og tidligere knæskader. Den amerikanske Academy of Podiatric Sports Medicine anbefaler, at basketball sko skiftes hver måned i en sæson for optimal støtte. Regelmæssigt skiftende sko har også vist sig at hjælpe med at reducere skader.

Stabilitet

En basketball sko stabilitet er afgørende for at udbrede mængden af ​​stress placeret på en fod og ben under afspilning. Dit knæ direkte nyder godt af en sko, der stabiliserer din fod. En lun, men alligevel komfortabel pasform i en sko er sikrere end en spiller med en sko, der giver mulighed for din fod at bevæge sig rundt. Støtten omkring din fod og ankel hjælper med at kontrollere en spillers bevægelser og dermed reducerer risikoen for en alvorlig skade, som kan påvirke din fod, samt dit knæ. Stabilitet i en sko betyder også kræsne, hvilken slags spiller du er. Hvis du er en magt spiller for eksempel, skal du have en tungere sko end en hurtig spiller.

Stødabsorbering

Måske er det vigtigste aspekt af en basketball sko, hvis din har problemer med knæ er den mængde afbøde det giver. En sko dæmpning absorberer stød, der skabes, når du kører på banen. Denne skurrende effekt kan tage sit præg på dine knæ over tid, hvilket er en almindelig årsag til smerter i knæet. Eneste polstring i en sko reducerer skurrende og hjælper lindre nogle af misbruget dit knæ udholder, selvom ingen sko kan absorbere 100 procent af det chok oprettet ved anslaget.

Komfort

Du bør aldrig bære en sko, hvis det ikke er behageligt. Stol ikke på "bryde det i" teori, håber, at skoen bliver mere behageligt jo mere du bære det. En ubehagelig sko vil påvirke din spillestil, hvilket yderligere kan sætte dine knæ i fare. Vælg et par sko, der giver en kombination af de ovennævnte faktorer, sammen med komfort. KicksGuide.com omfatter disse elementer i sit overordnede ratings system til at bestemme den bedste basketball sko. Sko, der giver stabilitet, støddæmpning og komfort er om de bedste typer af sko til knæproblemer.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com