Frustration i teenageårene

April 4


Frustration i teenageårene


Som teenagere gøre overgangen til voksenalderen, ofte føler, at de frustrerede over for gruppepres og kravene fra skole og forældrenes forventninger. Selv om nogle teenagere finde en udgivelse gennem somme eller sociale aktiviteter, kan nogle kræver vejledning til at overvinde frustration før det fører til angst eller depression, ifølge TeensHealth på KidsHealth.org/teen. Brug strategier til at hjælpe din teenager klare frustrerende situationer i disse formative år.

Årsager

Teenagere ansigt dagligt, selvpålagte spændinger og pres fra eksterne kilder, der kan føre til frustration, ifølge den amerikanske Academy of Børne- og Ungdomspsykiatrisk. Disse kan omfatte forældrenes pres for at få topkarakterer og udmærke sig i fritidsaktiviteter, ønsket om at imponere kolleger og negative tanker om sig selv. Teenagere kan også føle frustration som følge af en levende situation, såsom bopæl i en usikker kvarter, der beskæftiger sig med skilsmisse, familie finansielle problemer eller håndtere den sygdom eller død af en elsket.

Skilte

Undersøgelse din teenager for tegn på frustration, der kan være der påvirker hendes humør, hendes evne til at håndtere tilbageslag rationelt eller evnen til at nyde hendes sociale, skole og familieliv. Teenagere, der er overvældet af stress og frustration kan vise utålmodighed, lange ud efter venner og familie eller bliver ekstremt humørsyg, ifølge StrengthForCaring.com. Du kan også se din teenager opgiver venner eller aktiviteter, som hun brugte til at nyde, fordi de er ved at blive alt for stressende, ifølge en artikel på Boston University hjemmeside. For eksempel kan hun begynde at springe praksis eller udtrykker ønske om at holde op en sport, fordi hun føler sig frustreret over konkurrencen.

Løsninger

Hvis din teenager kæmper med frustration, lære ham måder at mindske stress, før det overvælder ham. Følg et forslag af American Academy of Børne- og Ungdomspsykiatrisk og rådgive din teenager til at tage sig af sin krop ved at udøve regelmæssigt, spise sunde fødevarer, undgå alkohol og cigaretter og begrænse koffein forbrug, der kan gøre ham føle sig endnu mere ophidset. Desuden opmuntre din teenager til at tale om sine følelser, lindre stress ved at tage korte pauser for at slappe af i stressede aktiviteter og undgå perfektionisme ved at acceptere tilbageslag og behandle fejl som læring erfaringer.

Overvejelser

Når teenagere arenâ € ™ t stand til at klare frustration, kan de lider af stress overbelastning og drage fordel af professionel intervention. Frustreret teenagere kan opleve panikanfald, søvnbesvær og sådanne fysiske symptomer som brystsmerter, hovedpine eller fordøjelsesproblemer, ifølge TeensHealth. Alvorlige tilfælde kan endda føre til depression, spiseforstyrrelser eller misbrug af kontrollerede stoffer. Overveje at tale med en skole rådgiver, terapeut eller læge, hvis din teenager kæmper med frustration at afdække problemets rod og udvikle en plan for at hjælpe hende bekæmpe problemet.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com