Papirtyper, der ikke kan genbruges

April 29


Papirtyper, der ikke kan genbruges


Papir, som er lavet af papirmasse af træ fra træer, der generelt betragtes som en ikke-fornyelig ressource, fordi træerne bliver fældet hurtigere end de kan vokse. Da papir er i så stor efterspørgsel i vores samfund, genbrug af papir er vigtig. Mange typer af papir kan slibes ned til en pulp og genskabt i papir, der skal bruges igen. Men der er nogle former for papir, som ikke bør genbruges.

Soiled Paper

Du bør altid smide beskidt papir væk i papirkurven, og aldrig i genanvendelse bin. Byen San Franciscos genbrug hjemmeside lister pizzaæsker, servietter, væv, papirhåndklæder, papir plader og take-out bokse som almindelige eksempler på urent papir, der ikke kan genbruges. Det er vigtigt ikke at få mad i din genanvendeligt grund af den måde papiret er behandlet; det blandes med vand og omdannes til en opslæmning af pulp. Hvis dette slam er forurenet med olie fra fødevarer, det ødelægger hele blandingen, og det skal blive dumpet på en losseplads i stedet for tørret i nyt papir. Snavsede papir udgør også en sundhedsfare for de mennesker, der arbejder i genvindingsanlæg, der forsøger at udskille forureninger. Gamle væv, servietter og mad kan føre farlige virus, bakterier og skimmelsvampe.

Makuleret papir

Mange mennesker makulere fortrolige papirer for at beskytte deres privatliv. Desværre makulering papir forkorter og svækker længden af ​​papiret fiber, der skal være lang og stærk for at være værd genanvendelse. Derfor ifølge Earth911 hjemmeside, bør du ikke sætte makuleret papir ind med din genbrug. Men den gode nyhed er, at selvom du ikke kan genbruge din makuleret papir, kan du kompostere det. Det er nødvendigt at tilføje stoffer, der er højt kulstof og lav i kvælstof, såsom papir, at kompost bunker at udligne kvælstof-rige rådnende fødevarer så kompostering er en fantastisk måde at genbruge makuleret papir.

Voks, Plastic eller folie-belagt papir

Nogle elementer, der hovedsageligt består af papir har også en lille mængde voks, plast eller folie føjet til dem, sønderrivende dem ikke genbruges. Frostvarer kasser, saft bokse, mejeriprodukter mælkekartoner og soymilk kartoner er bestemte typer af disse poster, ifølge Earth911. Det tynde lag folie foring på indersiden af ​​soymilk beholdere, for eksempel er nødvendigt at bevare sin friskhed, men er også vanskeligt at adskille fra papiret under genvindingsprocessen. Nøje undersøge papir kartoner, som du er usikker på, åbne dem op for at svælge insides om nødvendigt-så du ikke ved et uheld genbruge papir med en af ​​disse forureninger på det.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com