Sådan Forudsige Højde Vækst

April 28


Sådan Forudsige Højde Vækst


Endokrinologer og andre læger beregner genetiske potentiale af børn ved midten forældrenes højde vækst. De voksne højder 95 procent af børn vil falde i intervallet forudsagt i midten af ​​forældrenes højde beregning, i henhold til "Håndbog for Endokrinologi og Metabolisme, fjerde udgave," redigeret af Dr. Norman Lavin. Voksen højde er som regel et resultat af genetik, men underliggende medicinske tilstande, samt generel sundhed og ernæring, kan påvirke den endelige nået højde. Læger vil sandsynligvis yderligere at evaluere børn, hvis vækst falder væsentligt under eller over midten af ​​forældrenes højde rækkevidde.

Trin 1

Bemærk forældrenes højder i inches eller centimeter. For eksempel sige en mors højde er 5 fod 5 tommer eller 65 tommer, og en fars højde er 5 feet 10 inches eller 70 tommer. Samme mors højde er 165,1 cm, og fars højde er 177,8 cm.

Trin 2

Tilføj sammen moderens og fars højde. Brug eksemplet i trin 1, forældrenes højder tilføje op til 135 inches, eller 342,9 cm.

Trin 3

Tilsæt 5 inches eller 13 cm til den samlede forældrenes højde, hvis beregning for en dreng. Træk 5 inches eller 13 cm, hvis beregning for en pige. I dette eksempel bruger 140 inches, eller 355,9 cm, til en dreng og 130 inches, eller 329,9 cm, for en pige.

Trin 4

Divider med 2 for at nå frem til midten af ​​forældrenes højde. I eksemplet medio forældrenes højde for en dreng er 70 inches, eller 177,95 cm og for en pige, 65 inches, eller 164,95 cm. De fleste børns voksne højder vil falde i en række 4 inches eller 10 cm på hver side af midten af ​​forældrenes højde, siger Dr. Jay L. Hoecker, MayoClinic.com emeritus konsulent.

Tips

  • Mid-forældrenes højde er en dårlig indikator for voksenhøjde hos børn, hvis forældre er usædvanlig høj eller lav, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Archives of Disease i barndommen" i 1999. Forskerne Charlotte Wright og Tim Cheetham fundet børn af disse forældre var "relativt mindre høj eller lav", og højde beregning midten af ​​forældrenes var vildledende.

Du skal bruge

  • Forældrenes højdemålinger
  • Lommeregner

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com