Ømhed Efter en kiropraktik justering

April 1


Ømhed Efter en kiropraktik justering


Ømhed efter et besøg i kiropraktor er ret almindeligt. Normalt oplever du ømhed inden for de første par timer efter en justering, og det sjældent varer mere end 24 timer. Imidlertid har meget alvorlige bivirkninger blevet rapporteret efter cervikale justeringer i området i bunden af ​​kraniet. Som hjemmesiden Quackwatch noter, kan den skarpe vridning af hovedet under en hals justering forårsage vaskulære skader, herunder slagtilfælde.

Mindre bivirkninger

En Belgien undersøgelse fra 2004, udgivet af manuel terapi og rapporteret af Science Direct, fremkaldte 465 besvarelser fra folk, der havde undergået justeringer fra 15 forskellige kiropraktorer. Bivirkninger blev rapporteret af 283 patienter, eller omkring 60 procent. De væsentligste bivirkninger bestod af hovedpine, stivhed, ømhed, ubehag og træthed. Disse bivirkninger sædvanligvis begyndte i de første fire timer efter justering og spredes inden for 24 timer.

Strokes og kiropraktik justering

En rapport fra RAND Corporation 1996 rapporterede, at justeringer hals forårsagede slagtilfælde eller andre skader i 1,46 ud af 1 million manipulationer. Rapporten sagde også kun 11,1 procent af de tilpasninger, hals var passende. Desuden genopbygge din Back hjemmeside citerer en 1992 rapport fra Stanford Stroke Center, som spurgte 486 medlemmer af American Academy of Neurology, hvor mange af deres patienter i de to foregående år havde lidt et slagtilfælde inden for 24 timer en hals justering. Af de 177 svar fra de neurologer, havde 55 set sådanne patienter med slagtilfælde. En patient døde, og 48 andre har lidt permanent hjerneskade.

Overvejelser

Der er en række beviser for at vise, at kiropraktik justeringer af ryggen kan lindre nogle typer af rygsmerter. Det er ikke tilfældet for justeringer hals. Så kritikere af justeringer hals spørgsmålstegn ved, om du nogensinde bør tillade en kiropraktor til at justere din hals, i mangel af bevis for effektivitet og risiko for alvorlige bivirkninger. Samuel Homola på Quackwatch, hedder det rent ud: "Neck manipulationer kan være farligt." Han bemærker, at massage, trækkraft og andre mindre invasive former for terapi er til rådighed for nakkesmerter.

Forsigtig

Kritikere af reguleringer hals bemærke, at babyer, der blot måneder gammel justeres af nogle kiropraktorer. Homola, at såkaldt hals specialister eller øvre cervikale kiropraktorer ", som manipulerer halsen på hver patient, de ser, bør undgås." Den videnskabeligt baserede Medicine hjemmeside gentaget den tvivl om værdien af ​​nakke justeringer, som ikke er baseret på nogen dokumenteret videnskabelig teori. Hvis du får din hals justeret og erfaring stigende ømhed, hovedpine, svimmelhed eller sygdom, skal du gå til en skadestue.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com