Kan du Stram Loose Skin Over knæene?

March 8


Kan du Stram Loose Skin Over knæene?


Du kan forledes til at tro, at huden på knæ har nogen skønhedsbehandlinger, men du kan ansætte teknikker til at stramme løs hud over dine knæ. Huden på dine knæ kan hænge af flere årsager, men generelt alder er synderen, med huden mister sin elasticitet som du bliver ældre. Når du mister en masse vægt, kan din hud blive løst, herunder huden over dine knæ, og det er som regel et mere vanskeligt problem at angribe, med kirurgi generelt er det eneste middel.

Trin 1

Udvikle musklerne over din knæskal gennem modstand øvelser. Dette vil bidrage til at genopbygge de elastiske fibre i knæet. Leg extensions er en effektiv øvelse i dette tilfælde. Strap ankel vægte på, sidde på en stabil stol, hæve dine ben, og sænk dem tilbage til jorden. Start med 3-5 reps på hvert ben først, og flytte op til 10 reps på hvert ben. For at målrette den løse hud på den ydre knæ, peger tæerne op og indad; for det ydre vidste, pege dem op og udad.

Trin 2

Tag en yoga eller Pilates klasse. Disse typer af øvelser vil bidrage til at holde knæet muskler og hud stærk. Yoga og Pilates bidrager til at styrke benmusklerne omkring knæet, hvilket bidrager til at holde huden på knæet stram. Yoga har tendens til at fokusere på strækning, som styrker huden, reducerer flænge. Pilates derimod koncentrerer sig om opbygning af styrke i benene, hvilket bidrager til at styrke benmusklerne, og dette igen holder huden omkring knæet stramt.

Trin 3

Spørg din læge, hvis operation er det rigtige for dig. Dette er normalt kun anbefales, hvis du har mistet 30 procent eller mere af din krop fedt, og har overskydende hud hængende ned, herunder over knæene. Kirurgi tendens til ikke anbefales som en første mulighed, da knæoperationer kan efterlade en fremtrædende ar.

Advarsler

  • Pas på hurtige løsninger som kropsindpakninger og stramme cremer, som hævder at stramme huden. Ifølge Ace Fitness, de ikke virker, og den bedste måde at holde huden på dine knæ stramt er gennem forebyggelse eller motion.

Tips

  • Du kan forhindre, at huden på dine knæ fra sagging ved eksfolierende knæene regelmæssigt. Gør det i brusebadet ved at skrubbe dine knæ med en krop skrubber, krop børste eller loofah. Bagefter gnide en generøs mængde af vaseline - eller hvis du foretrækker et naturligt produkt, shea smør eller emu olie - på dine knæ til at holde huden smidig.
  • Fugter knæ ofte. Ifølge sandheden i Aging er de bedste fugtighedscreme lavet af forbindelser, der omfatter urinstof eller ammoniumlactat, som fugter lige gennem huden. Fugtes hud er mindre tilbøjelige til at synke.

Du skal bruge

  • Stol
  • Ankel vægte

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com