Farerne ved Rogaine for kvinder

March 17


Farerne ved Rogaine for kvinder


Minoxidil, det generiske navn for Rogaine, er en medicin, der oprindeligt blev brugt til behandling af hypertension på grund af sin evne til at udvide blodkarrene. En af minoxidil s bivirkninger forhindrer hårtab og fremme hårvækst med kvindelige mønster hårtab. Rogaine blev den første FDA-godkendte lægemiddel til behandling af hårtab på trods af at det virker er stadig ukendt. Rogaine fås uden recept.

Blodtryk

Kun 2 procent formulering af Rogaine er godkendt til brug i kvinder, ifølge Bernstein Medical Center for Hair Restoration. Hunnerne har en tendens til at være mere følsomme over for virkningerne af Rogaine på blodtrykket. Minoxidil nedsætter blodtrykket og kan forårsage svimmelhed. Anvendelse af 5 procent opløsning, der er godkendt til brug i mennesker, kan øge sværhedsgraden af ​​bivirkninger.

Allergier

Kvinder har en øget risiko for at udvikle en allergisk hudreaktion til minoxidil. Kontakt dermatitis er en forsinket allergisk reaktion karakteriseret ved inflammation af huden, en lokaliseret udslæt og irritation. I de fleste tilfælde, propylenglycol er skyld i bivirkning snarere end minoxidil selv, rapporterer Journal of American Academy of Dermatology.

I 2004 Journal of American Academy of Dermatology undersøgt virkningerne af 5 procent aktuel minoxidil versus 2 procent løsning på 381 kvinder. Efter 48 uger blev en øget forekomst af svær kløe, lokal irritation og overdreven kropsbehåring vækst observeret kvinder, der tager det 5 procent formulering.

Graviditet og Amning

FDA placerer Rogaine i kategori C på graviditet diagram, som satser sikkerhed lægemiddel til gravide kvinder og fostre. Kategori C viser, at en risiko for, at lægemidlet har en virkning på et ufødt barn ikke kan udelukkes, men der er ikke nok afgørende beviser om, hvorvidt lægemidlet vil have en effekt på fosteret. Ammende kvinder bør ikke tage Rogaine på grund af den minimale trussel det kan udgøre for spædbarnet gennem minoxidil absorption i modermælken.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com