Er Cinnamon Hjælp med Kramper?

March 14


Er Cinnamon Hjælp med Kramper?


Cinnamon anvendes til en række tilstande, såsom diarré, dysmenoré og andre gastrointestinale lidelser. Hvis du har meget smertefulde menstruationskramper, kanel alene ikke være potent nok til at lindre kramper og menstruationssmerter. Hvis du har smertefulde menstruationscyklus, så tal med din læge om hvilke retsmidler hun anbefaler at bekæmpe smerter og kramper.

Kanel og Kramper

Kanel, ifølge Drugs.com, er at lette smertefulde menstruationskramper, også kendt som dysmenoré, selv om der er begrænsede oplysninger til støtte for dette. Kanel er også brugt til at bekæmpe mikroorganismer, og forskningen fokuserer nu på anvendelsen af ​​kanel for anti-inflammatoriske formål. Kanel kan også være en nyttig antioxidant og hjælpe med at kontrollere antimikrobiel aktivitet, men mere forskning er nødvendig for at sikkerhedskopiere disse påstande.

Home Retsmidler for Kramper

Hvis du lider af smertefulde menstruationskramper, kan du anvende en varmepude til din underlivet. Må ikke falde i søvn med varmepude på som du kan brænde dig. Lys cirkulære massage kan også bringe trøst og hjælpe med at lette kramper. Liggende med fødderne forhøjede eller på din side med bøjede knæ kan hjælpe med at lindre kramper, ifølge MedlinePlus. Et varmt brusebad eller bad kan også hjælpe med at lindre menstruation kramper, som det kan øve afslapning teknikker såsom yoga eller meditation.

Over-the-counter behandlinger

Anti-inflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen, kan hjælpe med at lindre smerte og kramper tilknyttet din menstruationscyklus. MedlinePlus anbefaler at tage anti-inflammatoriske medicin dagen før din menstruationscyklus er meningen at starte og fortsætte med at tage det som anvist i de første par dage af din menstruationscyklus. Calcium er magnesium og vitamin B-6 kosttilskud anbefales af MedlinePlus at hjælpe med at lindre kramper og symptomer på præmenstruelt syndrom, eller PMS. University of Maryland Medical Center anbefaler forbrugende omega-3 fedtsyrer og vitamin D, ud over at tage calcium, magnesium og vitamin B-6 kosttilskud.

Øvelse

Udøver regelmæssigt og til fods, mens på din menstruation kan hjælpe med at lindre smerter og kramper. Du kan have til at udføre lette øvelser for de første par dage af din menstruationscyklus i stedet for din sædvanlige øvelser, hvis du er i en stor smerte. The University of Maryland Medical Center anbefaler at udøve fem dage om ugen i 30 minutter om dagen. Vægttabet kan hjælpe med at lindre nogle af de ubehag og kramper forbundet med menstruationscyklus, hvis du er overvægtig.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com