Hot Dogs & Fødevaresikkerhed

March 31


Hot Dogs & Fødevaresikkerhed


Hotdogs, også kaldet frankfurtere eller wienerpølser, er let tilgængelige på slagterforretninger og supermarkeder. De er fremstillet af kylling, svinekød, kalkun, oksekød eller en kombination af alle kød. Selv om de kan være flavorful, kan hotdogs udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis ikke kogt, serveret eller forberedt ordentligt.

Madlavning Sikkerhed

Selvom hotdogs er helt kogt før de er pakket og afkølet, kan de stadig indeholde farlige bakterier såsom salmonella. For at undgå fødevarebåren sygdom, altid genopvarme dine hotdogs før du serverer dem. Indsæt en fødevare termometer i kødet for at sikre, at hver hund har nået en indre temperatur på mindst 165 grader Fahrenheit. Efterlad ikke kogte hotdogs ved stuetemperatur i mere end to timer.

Forberedelse

Rengør altid dine hænder, madlavning overflader og redskaber grundigt med varmt vand og sæbe før og efter du forberede hotdogs. Pas på ikke at cross-forurene ved at holde saft af dine hotdogs væk fra andre rå kød eller klar til at spise fødevarer såsom grøntsager eller tilberedt salater. Du kan forberede din hotdogs før tid, men sørg for, at du gemmer dem på en varmeplade eller opvarmet overflade, så de holder sig mindst 140 grader Fahrenheit.

Lagring Sikkerhed

Køleskab eller nedfryses dine hotdogs umiddelbart efter du køber dem fra supermarkedet. Skadelige bakterier kan samle sig i dem, især hvis de er udeladt i mere end en time ved temperaturer over 90 grader Fahrenheit. Man kan holde hotdogs i køleskabet i op til to uger. Frosne hotdogs er sikre at opbevare i ca. to måneder eller længere. Hvis du åbner pakken med hotdogs, er det kun sikkert at opbevare dem i køleskabet i op til en uge.

Børns sikkerhed

Hotdogs udgøre en kvælningsrisiko for små børn, især dem, der er yngre end 4. Hvis der er et hus omkring hotdog, skal det fjernes før servering. Skær hotdogs i langsgående skiver eller snittes i meget små stykker, før de giver dem til små børn. Hotdogs kan harbor de skadelige Listeria monocytogenes bakterier, hvilket er yderst farligt for ufødte babyer og småbørn. Altid genopvarme dine hotdogs grundigt for at dræbe denne bakterie før servering til børn og gravide kvinder.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com