Sådan holder Mandler Fresh

March 9


Sådan holder Mandler Fresh


Alsidige og sunde, mandler er lækre spises hele som snacks eller som sprøde tilføjelser til brød, desserter, salater og kogte retter. Den amerikanske Food and Drug Administration siger, at spise nødder som en del af en sund kost kan mindske dine chancer for at udvikle hjerteproblemer. Hold dine mandler sunde og friske ved at opbevare dem ordentligt.

Overvejelser

Korrekt opbevaring vil mindske risikoen for mandler bliver harsk eller er forurenet med bakterier eller insekter. Ifølge University of California landbrug og naturressourcer, vil harsk mandler ikke såre dig, men de har en bitter, ubehagelig smag. Salmonella og andre skadelige bakterier undertiden forurene forkert håndteres og opbevares mandler. Forkert opbevaringsforhold også give insekter at angribe mandler.

Generelle anbefalinger

Store mandler i et køligt sted med mindre end 65 procent relativ fugtighed og beskytte dem mod sollys. Opbevar dem i lukkede beholdere for at forhindre dem insektangreb og i at optage ubehagelige lugte. Lufttætte beholdere er afgørende for at holde fugten ude og forhindre mug til opbevaring fryser.

Temperaturer og tider

Opbevar mandler i skallen op til otte måneder ved en indendørs temperatur på 68 grader Fahrenheit. Hold dem i 12 måneder eller længere på en køleskabstemperatur på 40 grader Fahrenheit eller lavere. Store afskallede mandler omkring to måneder ved stuetemperatur eller op til et år ved 40 grader Fahrenheit. Opbevar dem sikkert i et år eller mere ved en fryser temperatur på 0 grader Fahrenheit. Store slivered eller snittede mandler i fryseren for at bevare friskheden, fordi de ikke holder så længe som hele nødder.

Hjemmedyrkede Mandler

Hjemmedyrkede mandler kræver særlig forberedelse før opbevaring. Brug strenge sanitære forhold ved håndtering af mandler. Tørre nyligt høstede mandler udendørs ved sprede dem i et enkelt lag på toppen af ​​en ren skærm understøttet fra jorden. Dæk dem med en anden skærm for at undgå forurening. Læg dem i et overdækket område, hvis det regner. Lad dem tørre, før nødderne er helt hårdt, når du knække skallerne. Frys dem i 48 timer ved 0 grader Fahrenheit til at dræbe insekter, hvis du har planer om opbevaring stuetemperatur.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com