Hvad Muskler bruges i Smide en baseball?

March 25


Hvad Muskler bruges i Smide en baseball?


Selvom hele kroppen bliver aktiveret, når kaste en baseball, skulder, arme, ryg og core er ansvarlige for størstedelen af ​​bevægelserne. En kombination af styrke, hurtighed og stabilitet er nødvendig for effektivt at dreje kroppen bagud, før du skifter retning og accelerere frem til at slippe kuglen med kraft og præcision.

Robuste Skuldre

Deltoids, de primære muskler i skulderen, give din skulder for at rotere tilbage under windup og cocking fase, og sende ved acceleration og kaste bolden.

Stærke Arms

Placeret på bagsiden af ​​overarmen, triceps - en tre-ledet muskel gruppe - leverer strøm, når du slippe bolden og skubbe den fremad.

Stabil Tilbage

De lats, eller latissiumus dorsi, er store fan-lignende muskler placeret på hver side af ryggen. De lats hjælpe din krop til at stabilisere under kaste bevægelse giver samtidig strøm til kast af bolden.

Balanceret Core

Din kerne, der består af dine mavemuskler, lænd, glutes, bækken og hofter, hjælper dig til at forblive stabil i bevægelse, som når at kaste en baseball. Derfor er din kerne hjælper dig med at holde balance, mens du overfører vægt fra det ene ben til det andet, og når man går fra et tilbagestående at sende rotation.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com